Dam, Skor

309 träffar

Ecco dam är snäll mot fötterna och miljön

Förutom att satsa hårt på att göra sulor som är bekväma och bra för fötterna så ingår också företaget i ett forskningsprogram som arbetar med att minska miljöpåverkan som kommer av garvningen. Om du letar efter en omtänksam sko som är sköna att gå i och som dessutom är riktigt snygga så är Ecco damskor ett perfekt alternativ. Dessa skor är kända världen över och används flitigt av kvinnor i alla åldersgrupper.

Ecco damskor startade sin resa i Danmark

Företaget Ecco grundades 1965 av Karl Toosbuy i södra delen av Danmark och började 1980 att röra sig ut internationellt. Med en stadig fot i Danmark har företaget nu lyckats förflytta sig ut på världsmarknaden och Ecco damskor säljs idag i 88 olika länder. I sortimentet hittar du skor såsom kängor, sandaler, gympaskor och högklackat vilket gör att det finns mycket att välja på oavsett säsong. Ecco damskor kommer dessutom i olika utföranden och färger för att täcka många olika stilar och önskemål.

Ecco damskor har skotyper för alla tillfällen

En sko ska vara bekväm, skön att gå i men också passa för säsongen och klädvalet. Detta har Ecco tänkt på och erbjuder därför ett varierat sortiment som passar de allra flesta. Letar du efter en sko till festen, sommaren, vintern eller för vandringen? Då är Ecco damskor ett perfekt val. Här finns bekväma sandaler för shoppingrundor eller för strandbesöken som snyggt kan kombineras med både lediga klädstilar men också för lite finare tillfällen. Ska du ut och dansa finns det mängder av högklackade skor som är både trendiga och sköna. Men sommaren varar tyvärr inte för alltid och är du nu ute efter varmare och skyddande vinterskor har du inga som helst problem med att hitta något passande här också.

Beställ din Ecco damsko online

Att handla online har många fördelar. Tack vare snabb leverans kan du snabbt och enkelt få hem dina par för att prova dem hemma tillsammans med dina kläder. Skulle du mot förmodan inte vara hundra procent nöjd med ditt skoval kan du helt enkelt skicka tillbaka dem. Vi på Footway erbjuder både gratis frakt och retur för att underlätta ditt handlande hos oss. Vi finns alltid här för dig och hjälper mer än gärna till om du har några frågor eller funderingar.

Flash Black
REA
Soft 7 Fire
NYHET
FÅ KVAR
NYHET
Sida 1 av 6

309 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK