UGG, Fårskinnstofflor, Dam

3 träffar

Ugg dam – som en varm kram för fötterna

Uggs mest populära och kanske de mest mysigaste skorna är deras kängor som liknas vid inneskor men gjorda för utomhusbruk. Dessa fodrade skönheter ger därför samma värmande känsla som en inomhustoffla fastän du traskar runt utomhus. Denna vinnande kombination låter som en dröm och det är därför inte svårt alls att förstå varför de är så populära. Det är nästan så att man önskar att sommaren tar slut så att man åter igen kan få låta fötterna slinka ner i dessa varma och betryggande Ugg damskor.

Låt Ugg damskor värma dig i vinter

Brian Smith grundade Ugg 1978. Med företagets rötter i USA i kombination med en klassisk Ugg Boot design från Australien har Ugg damskor gått och blivit en traditionell sko världen över. Tidig 2000-tal gick märket och blev en riktig fashiontrend bland både män och kvinnor. Men företaget sysslar inte enbart med att hålla världens fötter varma under vintern. I deras sortiment hittar du likväl kvalitativa sandaler och snörskor. Här kan du exempelvis hitta den spännande flipflop-varianten Fluff flip flop i läder. Skönare än såhär går det knappt att ta sig fram.

Ta hand om dina Ugg damskor lika väl som de tar hand om dig

Vinterns största Ugg damskor favoriter är förmodligen deras känga Classic short eller den kortare varianten Classic mini. Dessa erbjuds i många olika färger för att du ska kunna hitta den storlek och färgvariant som du trivs bäst i. De kommer med olika typer av sula men är båda är gjorda av mocka. Mocka är ett ömtåligt material så det kräver att du vårdar skorna för att öka deras livslängd och se till att de ser snygga ut inför de kommande vintrarna. Tips på hur du hanterar mocka är att du köper specialkrämer och impregnerar dem. Då kommer du kunna njuta av dina Ugg damskor längre.

Få hem dina Ugg damskor snabbt via Footway

När du väl bestämt dig för att införskaffa ett par underbara Ugg damskor förstår vi att det är svårt att vänta. Beställer du innan klockan 15 på vardagar skickas skorna vanligtvis ut samma dag. Detta innebär att du oftast bara behöver vänta 1-2 arbetsdagar innan du själv kan få vila fötterna i ett par himmelska Ugg damskor. Är du osäker på modell och färg kan du utan problem beställa hem några stycken och prova på hur de känns hemma. Vi erbjuder både gratis leverans och retur för att du ska bli så nöjd som möjligt!

Sida 1 av 1

3 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK