Gummistövlar, Dam

157 träffar

Gummistövlar för alla väder

Våra mest populära gummistövlar kommer från svenska Tretorn och skotska Hunter, men det finns även gummistövlar från Crocs, Dr. Martens, Kavat, Isle Jacobsen och många, många andra. Här hittar du gummistövlar för herrar, damer och barn i flera modeller och färger.

Men så var det inte förr. En gång i tiden var gummistövlar något man stuvade undan. De togs fram när till regnet, användes och flyttades längst in i en överfull hallgarderob. Ränna runt på stan i ett par gummistövlar gjorde man verkligen inte – om det gjordes så gjordes det snabbt. Så ingen hann se. Idag har det hänt lite. Eller ja, mycket. Redan på 1960-talet började gummistöveln bli lite mer av ett modeplagg, men det var i början av 2000-talet som gummistöveln hittade verkligen hittade in till modet och blev riktigt trendiga. Överallt kunde man se låga och höga gummistövlar och seglarstövlar i färgkavalkader skydda fötterna från både regn och smuts.

Stövlar för alla

Gummistövlarna tillhörde inte längre friluftsfanatikerna utan fanns till för var och en, för såväl städerna som landet, för både rock- och sporttokar. Logiskt, tycker vi. Funktionalitet ska inte utesluta vacker design, eller tvärtom. Gummistövlar är ett smått fantastiskt plagg som enkelt håller dina fötter torra – det går liksom inte att bli blöt i ett par gummistövlar, om du inte badar i dem. Och eftersom vi älskar fötter är vi lite extra förtjusta i gummistövlar. De är pålitliga, snygga och håller dina fötter härligt varma när regnet öser ner. De passar till ett par snygga jeans eller chinos, kjol och shorts. De är lika effektiva på festivalen som på stan, på landet, i skogen, på stranden och på båten. Om du slänger på dig ett par tjocka raggsockor kan du enkelt gå på vinterpromenad i dem också. Självklart är de givna på festivalen och klarar utspilld öl, lera, regn och lite allt möjligt bättre än dina Converse.

I år får de skrikigt färgglada gummistövlarna maka på sig lite och ge plats åter mer klassiskt, dovt färgade stövlar. Olivgrönt och vinrött är vad som gäller. Gör som vi och gläds åt att vår mest älskade stövel hittat in i värmen igen efter ha kämpat vid sidlinjen så länge. Strunta i om det regnar, snöar eller är sol, dra ut på äventyr i dina nya gummistövlar oavsett väder. Leta upp dina favoriter här – bland klassiska gummistövlar och seglarstövlar.

Nicole Black
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Noble Black
3 FÖR 2
3 FÖR 2
90-11004 Red
3 FÖR 2
Noble White
3 FÖR 2
Danica Black
3 FÖR 2
Seilas Olive
3 FÖR 2
Vonda Black
3 FÖR 2
Seilas Navy
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Thalia Zebra
3 FÖR 2
92-00501 Red
3 FÖR 2
Wings Yellow
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Noble Navy
3 FÖR 2
Sida 1 av 3

157 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK