Stövlar, Dam

65 träffar

Ett par snygga stövlar är givna i varje kvinnas, mans och barns garderob. Med stövlar fixar man höststilen enkelt, och de fungerar även utmärkt under våren och vintern – vissa går till och med att ha under sommaren.

Vilka stövlar är snyggast då? En av våra favoriter är de lite högre stövlarna. 2015 fick de sig ett rejält ett uppsving och var med och formade den hippiefägade bohemstilen som ringlat sig runt sommaren och hösten. På tal om hippies: mocka är deras material of choice och självklart hittar du många snygga mockastövlar på Footway.

Stiltips för höga stövlar

För att göra dig så snygg som möjligt har vi samlat några tips för att bära upp stövlarna på bästa sätt. Häng med på styletur! Till ett par höga stövlar är smala byxar alltid snyggast. Leggins eller skinnyjeans är vad som gäller. Du kan även slänga på dig en en snygg kavaj och t-shirt. Om du gillar leggings har du tur, de passar perfekt tillsammans med höga stövlar och till dessa två plagg är det grymt att bära en ordentligt stor t-tröja – detta för att fixa till en bohemlook.

Nu är det ju så att man kanske inte kan gå klädd som en bohem dagarna i ända, särskilt inte på jobbet. Då tycker vi att du ska testa stävlarna tillsammans med en snygg pennkjol. Det ger dig en lite mer strikt look men samtidigt klockrent modern tack vare stövlarna. Vill du se ännu mer elegant ut kan du byta ut pennkjolen mot en längre kjol.

Nu ska vi dock inte fastna för mycket i just höga stövlar – det finns gott om medelhöga och lägre stövlar här också. Även för de lägre stövlarna ska du blicka en aning bakåt, mot 70-talet. Färgerna som gäller om du vill matcha stövlarna är beige, grönt, svart eller vinrött.

Stövlar är praktiska

Stövlar är ett av de mest praktiska plaggen du kan äga. De kan fungera perfekt till en trendig stil, men även vara utmärkta till trädgårdsarbetet eller för höstpromenader. På Footway har vi massvis med olika märken, som i sin tur har alla möjliga kombinationer av användningsområden. Här hittar du allt ifrån Hunter, som blivit ett världens mest populära stövelmärken, till svenska Kavat som funnit en nisch inom barnskor – deras färgglada stövlar är gjutna för barnens alla tänkbara upptäcksfärder och äventyr.

Scrolla runt bland trendliga, funktionella, snygga, färgglada och härliga stövlar på Footway. Vi hoppas att du hittar vad du söker – om du gör det har vi alltid snabb leverans och 180 dagars öppet köp!

86-16333 Black
REA
94761-00 Black
REA
86-55502 Black
REA
1b60 Black
86-16333 Black
REA
FÅ KVAR
Sida 1 av 2

65 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK