Vagabond Damskor Online

301 träffar

Gör ett stiligt val genom Vagabond dam

Vagabond är ett svenskt företag som satsar hårt på att minimera avfall under produktion samtidigt som de skapar underbar design och kvalitativa skor. Vagabond damskor är inte bara en sko – det är en livsstil. Företagets ambition är att skapa skor som varar, både genom sitt material och sin design. Det ska vara skor som klarar av att användas länge samtidigt som det är en sko man vill använda minst lika länge. Vägen fram är via utveckling och med Vagabond damskor så kan du vara säker på att du valt ett par skor som strävar efter bättre förmåner både för dig och för miljön.

Vagabond damskor är skor som passar fötterna och nutiden

Hållbarhet är en stor faktor inom mode idag och en av huvudpunkterna i Vagabonds produktioner. Vagabond ser alltid till att skapa sina Vagabond damskor med planetens framtid och kundernas fötter i centrum. De väljer noggrant sina material och komponenter för att göra slutproduktionen så ren som möjligt. Med sin stora passion för världens välmående arbetar de ständigt med att försöka ta fram en förbättrad formel för det lim de använder.

Med Vagabond damskor är outfiten fulländad

Det som genomsyrar hela Vagabonds skosortiment är omtänksamhet, kvalitet och design. Deras skor är stilrena och utstrålar både klass och mode. De hänger inte bara med i de innovativa svängarna utan också i modet. Bland Vagabond damskor hittar du ett trendigt par oavsett säsong eller tillfälle. Här kan du välja mellan allt från sandaler och snörskor till kängor och gummistövlar. Oavsett årstid eller väder så står Vagabond vid din sida! Med sin neutrala med ändå exklusiva design går deras skor att matcha med de flesta stilar och det finns alltid minst ett par som kan kombineras med din egna personliga stil.

På Footway hittar du ett stort utbud av Vagabond damskor

Även om Vagabond satsar stort på kvalitet och innovation har de också lyckats skapat många kollektioner av Vagabond damskor att välja mellan. Här på Footway kan du länge och väl skrolla igenom mycket av vad det underbara företaget har att erbjuda. Med ett så stort och snyggt utbud kan det nästan bli för svårt att bestämma sig för endast ett par. Njut av vår snabba leverans och beställ hem ett par att testa hemma tillsammans med dina kläder. Skulle du inte vara nöjd är det inget problem. Vi finns alltid här för att hjälpa dig och erbjuder både gratis frakt och retur.

Sida 1 av 6

301 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×