Dam, Skor

415 träffar

Kavat dam för ett miljövänligare skoval

Med naturen och fötterna i fokus tillverkar och utvecklar Kavat sina underbara skor. Deras koncept handlar om design, kvalitet och hållbarhet - något som vi inte annat än kan hålla med om. Med fötterna på jorden är det viktigt vad det är för skor vi tar på oss och med Kavat damskor gör du ett bra val för både dig själv och planeten vi står på. Företaget arbetar ständigt för att få sina skor märkta av EU Ecolabel och har idag i sina kollektioner flertal av skor som uppfyller kraven.

Hos Kavat damskor hittar du en passion för skor

Kavats grundare Ragnar Karlsson har arbetat med skor ända sedan han var 15 år gammal och bestämde sig för att starta ett eget företag år 1945 när han var 34 år gammal. Han har alltid varit mån om att jobba och sträva efter kvalitet, något som fortfarande är utmärkande för skorna än idag. Företaget arbetar med material såsom:- Cross Country Leather- ECO Performance Leather- Vattentätt material- Wool Blend- Concious cotton- Recycled materials

Komplettera höstmodet med Kavat damskor

Många av Kavats damskor kommer som kängor i höstliknande färger och gjorda av kvalitativt läder. Ett underbart exempel på deras höstinspirerade skor är kängan Bodås. Denna finns i flertalet färger och gör sig snygg tillsammans med ett par varma sockor, jeans och en stickad kofta. Toppa detta med accessoarer såsom en mysig halsduk och du önskar att hösten aldrig tar slut! Men de är inte enbart specialiserade på underbara höstskor. I sortimentet hittar du också sandaler som håller samma kvalitet. Här hittar du skor både för stranden, stan eller om du ska ut och promenera. För er som föredrar en sluten sko finns vanliga snörskor som inte heller gör er besvikna!

På Footway beställer du enkelt dina nya Kavats damskor

När du har valt att handla ett par nya Kavats damskor har du redan gjort ett bra val för både dig och naturen. Nu gäller det bara att bestämma vilken av alla skor i sortimentet du vill ha. Är du osäker? Beställ hem fler och pröva i lugn och ro med dina kläder. Eftersom vi på Footway bjuder på gratis frakt och retur slipper du oroa dig för en massa krångel. Dessutom får du hem dina skor på 1-2 dagar vilket gör att du inte behöver vänta länge innan du kan låta fötterna slinka ner i nya, bekväma och kvalitativa Kavatskor!

FÅ KVAR
FÅ KVAR
Sida 1 av 7

415 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK