DC Shoes, Skor

317 träffar

DC-shoes ger ett bra grepp om brädan

DC - shoes är i grunden ett utpräglat skatingmärke som sprungit ur den rullande kulturen bland gator och höghus i en urban miljö. Sedan starten 1994 - då grundarna Damon Way och Ken Block - startade märket har passionen för skateboard och den urbana kulturen genomsyrat allt som kommit därifrån, och flera professionella skateboardåkare har varit starkt förknippade med - och engagerade i - märkets utveckling och framgång. Trots att skorna har utvecklats för att vara de ultimata skorna för åkning, så har även mode och stil hela tiden funnits med i skapandet - vilket är orsaken till att skorna kan ses på många andra håll hos folk som älskar den urbana och praktiska stilen, som samtidigt ska vara snygg.

Bekväma, coola, urbana - på brädan och marken

Man behöver inte vara en professionell skateboardåkare för att förstå tjusningen med ett par skor från DC-shoes. Med ett par avslappnade jeans och en mer eller mindre enkel t-shirt har du här de perfekta skorna för den rätta känslan på stan. Om du dessutom gillar att känna att du har grepp om marken du går på - så är det ju bara ett extra plus, då sulorna utformats för att uppnå just detta. Och på toppen av allt har du här ett par bekväma skor som behagligt håller dig på fötterna under hela dagen.

Stolta sponsorer inom skateboarding

DC-shoes har sitt ursprung i Huntington Beach i Kalifornien och blev snabbt populärt i de urbana streetstylekretsarna. Märkets framgång uppmärksammades av en av jättarna inom denna nisch - Quicksilver - och köptes upp av dem 2004, och är idag ett av deras frontmärken. Idag producerar företaget - utöver skor - även väskor, kepsar, tröjor och accessoarer. Både inom professionelligan och amatörligan inom skateboarding står DC-shoes som sponsorer för en lång rad åkare, som Colin McKay, Josh Kalis, Danny Way och många fler. Även inom snowboarding och moto är de väldigt engagerade.

DC - shoes online på Footway

Här på Footway hittar du många modeller ur DC - shoes stora utbud. Sneakersmodellen är den mest förekommande, med höga eller låga skaft. Gemensamt är en snygg och urban stil, hög kvalitet och bra känsla. Annars kan du hitta flera olika färger och designer som kan tilltala din egen stil. Om du bara är ute efter att hitta ett par snygga skor - vilket inte är så 'bara' - finns det ändå mycket du kan hitta här.

Inlägg om DC Shoes
D
Degen -
S
Sugsnopp -
Visa fler inlägg
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Sida 1 av 6

317 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK