Dekline, Skor

3 träffar

Dekline skor för skejtare

Älskar du att glida fram på brädan och utföra trix? Unna dig själv ett par kvalitativa och bekväma Dekline skor! Dekline tillverkar fantastiska skor i snygg design med känsla av streetkulturen. Dekline är ett varumärke som skapar skor för skejtaren, av skejtaren.

Dekline skor historia och kända modeller

Dekline skapades av ett gäng passionerade skejtare i USA. Med en stor känsla för mode och trender och med höga krav på sina skejtarskor, lyckades Dekline skapa ett skoföretag för alla skejtare. Stilen är cool, avslappnad och funktionell. Här hittar du skor att bära till vardags, när du åker bräda och till festen.

Dekline skor stiltips och skötsel

Det bästa med ett par Dekline skor är att de är lika snygga till shortsen som till chinos eller jeans. Som vanligt när det kommer till skor är det alltid bra att vårda dem med olika skovårdsprodukter. Dekline skor hittar du i äkta mocka, ett material som kan behöva lite omvårdnad då och då.

Dekline skor online på Footway

Om du är på jakt efter bekväma, snygga och funktionella skor kan du garanterat hitta ett par du gillar från Dekline. Klicka hem ett par Dekline skor hos oss redan idag! Vi bjuder på frakten och du behöver inte oroa dig för byten, vi bjuder på returer och ger dig 180 dagars öppet köp.

Archer
3 FÖR 2
Santa Fe
3 FÖR 2
Santa Fe
3 FÖR 2
Sida 1 av 1

3 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK