Desigual, Skor

1 träffar

Desigual skor ger dig inspiration

Spanska Desigual slutar aldrig att förvåna med sina nya och snygga skor. Med kreativa mönster i glada färger, piggar ett par Desigual skor upp vilken outfit som helst. Med en urban känsla, snygg och bekväm design och med en originell stil, är Desigual ett varumärke för alla.

Desigual skor historia och kända modeller

1984 grundades vad som skulle komma till att bli ett av världens mest omtyckta klädföretag – Desigual. Thomas Meyer, grundaren, ville skapa ett mode som stod ut från mängden. Att få inspiration från en så myllrande stad som Barcelona var enkelt och de färgglada mönstren fick sin början.

Desigual skor stiltips och skötsel

Desigual skor är lika med kvalitet. Här hittar du vackra höstskor som kängor och boots i äkta läder. Vårda dina Desigual skor väl så kommer de hålla länge. Tillsammans med en vacker sommarklänning, en snygg jacka och dina Desigual skor har du skapat en bohemisk och urban outfit.

Desigual skor online på Footway

Vi på Footway är glada över att få visa upp vårt sortiment av Desigual skor. Det är svårt att inte bli kär i dessa kreativa och inspirerande mönster. Klicka hem dina favoriter och få de hemskickade inom kort. Vi bjuder på frakten, returer och med 180 dagars öppet köp har du gott om tid att prova skorna.

Inlägg om Desigual
A
Adriana Radloff -
Visa fler inlägg
Sida 1 av 1

1 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK