Diadora, Skor

6 träffar

Diadora skor för tuffa utmaningar

Diadora skor är sportiga och inbjuder till en aktiv livsstil. I deras färgglada sortiment hittar den trendmedvetne människan snygga sneakers och träningsskor som utformats för ett fartfyllt liv i rörelse.

Italienska Diadora med draghjälp från Borg

Skor av Diadora uppfyller kraven för bekväma träningsskor med flera modeller snygga nog att bära för en shoppingtur på stan. Företaget tillverkar skor i dam- och herrmodell samt i unisexvarianter. Historien börjar i Italien 1948 med tillverkning av skor ämnade för bergsklättring samt traditionella arbetsskor. Under 60-talet togs ett nytt grepp och man försköt fokuset till sportvärlden och breddade på så sätt även sitt utbud. En av Sveriges största och mest framgångsrika idrottare genom tiderna, Björn Borg, uppmärksammade och använde märket under sin karriär på 70-talet. Tillsammans med den italienske fotbollsspelaren Roberto Bettega gjorde han märket populärt och framgången består än idag.

Diadora skor för alla tillfällen och sporter

Märket tillverkar skor anpassade efter ändamål. Diadora Mtb skor är speciellt framtagna för cyklister som kräver en lätt sko med ett bra grepp på pedalen. De har kardborreknäppning för att inte riskera att snören fastnar i trampan, därför är sulan tillverkad i glasfiberförstärkt nylon för foten ska kunna ge mer kraft i trampningen. Utility Diadora skor har ett brett användningsområde och kommer i flera stilar för både män och kvinnor. Inspirationen är hämtade från arbetsskor men utseendet har förfinats från sin klumpiga föregångare och modellen kan mycket väl användas av trendmedvetna personer i stan. I kollektionen ingår även skor särskilt utvecklade för tennisbanan och för löpspåret.

Material och skötsel

En del av varianterna hos Diadora skor ser ut som vilken sportsko som helst men har en stålhätta i aluminium och sulan har skydd mot att trampa igenom spikar. Dessa skor väger omkring ett kilo per par. Utseendet är skorna lika snygga som Diadoras andra modeller och tillverkade i läder med ett nät av mesh på insidan för att medverka till en bättre användningsförmåga. Många av sneakervarianterna och sportskorna är tillverkade i en mix av syntet och läder. Sportskor blir ofta smutsiga, men försök torka av leran och gräset med en fuktig trasa när du kommer hem från träningen och låt gärna skorna torka upp ordentligt mellan användningarna.

Diadora skor online på Footway

Sportskor är en mycket populär modell och fungerar som vardagssko. Den tillverkas även i speciella varianter för cykling, tennis eller löpning. På Footway hittar du ett stort utbud av hundratalsmärken, här finns det garanterat en sko för ditt aktiva liv. Vi har snabba leveranser så att du ska få hem dina skor så fort som möjligt och erbjuder 180 dagars öppet köp på din beställning.

"

Inlägg om Diadora
L
loid -
Visa fler inlägg
Star KIV AG
FÅ KVAR
Aerospeed 2
FÅ KVAR
FÅ KVAR
N 5100
FÅ KVAR
Nyheter
Aerospeed 2
FÅ KVAR
N 5100
FÅ KVAR
Star KIV AG
FÅ KVAR
FÅ KVAR
Sida 1 av 1

6 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK