Diavolina, Skor

6 träffar

Diavolina skor i feminin design

Vem älskar inte glitter, vackra detaljer och klackskor? Diavolina är ett omtyckt varumärke som skapar fantastiska damskor för den trendiga kvinnan. Här hittar du vackra stilettklackar, kilklackar och pumps i äkta läder. Välj bland pigga färger som rött, lila och grönt eller satsa på något mer tidlöst som svart.

Diavolina skor historia och kända modeller

Diavolina är ett australienskt skoföretag som grundades av Robert Robert. Med många års erfarenhet av Australiens skotillverkning blev Diavolina en stor succé. Varumärket riktar in sig på den trendiga kvinnan som vill synas. Med mönstrade, glittriga och färgglada klackskor i olika modeller, finns något för alla.

Diavolina skor stiltips och skötsel

Ett par vackra Diavolina skor matchar du allra bäst med en snygg sommarklänning. Du kan välja att färgmatcha ett par kilklackar till din outfit eller bryta av helt. Även ett par slitna och tighta jeans blir riktigt snyggt ihop med Diavolina skor. Skorna tillverkas i äkta mocka så viss behandling kan behövas för att vårda skorna.

Diavolina skor online på Footway

Klicka hem ett par tjusiga Diavolina skor redan idag och klä dig sensuellt och trendigt! Hos Footway ingår alltid fri frakt, fria returer och 180 dagars öppet köp. Känn dig som hemma och lägg upp fötterna på soffan. Onlineshopping har aldrig varit roligare, eller smidigare.

Inlägg om Diavolina
A
Anonym -
Visa fler inlägg
Myrna
FÅ KVAR
Nyheter
Myrna
FÅ KVAR
Fyndhyllan
Sida 1 av 1

6 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK