Skor

8 träffar

Dico skor i dansk design

Stilrena linjer, vackra material och en fantastisk passform, vi pratar naturligtvis om Dico skor. Dico är ett danskt varumärke som erbjuder ett varierat utbud av vackra skor för alla trendiga kvinnor. Här hittar du skor som kan användas för varje dag, oavsett tillfälle. Klicka hem dina Dico skor redan idag och bär dem inom kort.

Dico skor historia och kända modeller

Det danska skoföretaget Dico grundades i Köpenhamn. Med ett öga för kvalitet, funktion och design, skapar Dico skor i stilren och skandinavisk design. Med endast de bästa materialen och med en skön passform, passar Dico skor för alla kvinnor som ständigt är på språng och som vill se snygga och sofistikerade ut.

Dico skor stiltips och skötsel

Vårda dina Dico skor väl så kan de hålla hur länge som helst. Många av skorna i sortimentet är tillverkade i läder, se till att använda rätt sorts skovårdsprodukter som är lämpliga för dina skor. Trots en rejäl gummisula är det bäst om du lämnar dina Dico skor hemma när regnet vräker ner som värst.

Dico skor online på Footway

Unna dig själv något nytt och snyggt till vardags! Hos oss på Footway väntar en spännande och rolig shopping. Vi har samlat ett varierat sortiment av Dico skor för den trendmedvetna kvinnan. Med fri frakt och fria returer har du inget att förlora. Som extra bonus slänger vi in 180 dagars öppet köp också!

Sida 1 av 1

8 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK