Diesel, Skor

106 träffar

Diesel skor står för nytänkande

Diesel skor jobbar med ledord som innovation, passion och eget uttryck. Detta resulterar i spännande skor för varje tillfälle för dig. Det finns ett stort utbud av sneakers, pumps, ballerinor, lågskor, kängor och boots i olika material.

Diesel, ett unikt varumärke under ständig utveckling

När Diesel skapades 1978 i Italien hade Renzo Rosso, Diesels grundare, en vision om ett varumärke som skulle andas passion, individualism och eget uttryck. Sedan starten har Diesel blomstrat, utvecklats och växt enormt mycket. Från att ha varit främst ett jeansmärke är nu Diesel ett ledande märke för trendiga fritidskläder, fortfarande med Renzo Rossos första vision som ledord och med innovation som en av de viktigaste ingredienserna i sin design, något som man inte minst märker i Diesels fantastiska skodesign. Diesel skor finns i massor av olika utföranden och modeller: sneakers, pumps, boots, ballerinor, alla med Diesels unika egna unika signum.

Diesel skor för alla tillfällen

Diesel har med sin innovativa, nytänkande skodesign en sko för varje tillfälle. Hos Footway hittar du ett utbud på över hundra av Diesel skor sneakers modell. Det finns några för varje stil oavsett om du vill ha klassiska vita sneakers eller en mer unik och färgglad modell. Du hittar även mer dressade skor, Diesel Joyful sko är ett bra exempel på det: En snörad lågsko för herr med ovansida i brun mocka och sula i gummi - en sko som är klassisk utan att bli tråkig. Den gör sig till exempel utmärkt till jeansen en dag på stan eller på jobbet.

Så sköter du din Diesel canvassko

Diesel skor finns i många olika material. Du hittar skor i läder, i mocka och i canvas i Diesels breda sortiment. Diesel canvassko finns i olika modeller och utföranden. För att sköta om din canvassko på bästa sätt bör du motstå frestelsen att stoppa den i tvättmaskinen eftersom limmet i skon kan lossna eller bli gult om inte annat anges i tvättråd. Istället kan du försiktigt skrubba bort fläckar med ett rengöringsmedel avsett för skor i tyg. För att undvika dålig lukt är det bra att låta skorna torka ur ordentligt mellan användningarna. Ta även ut sulan om det finns en lös sådan i skon och låt den torka separat.

Diesel skor online på Footway

Köp dina Diesel skor på nätet hos Footway så får du dem levererade snabb, fri frakt och retur samt 180 dagars öppet köp. Footway har ett mycket brett sortiment av Dieselskor. Du hittar över 100 olika modeller i butiken, allt ifrån sneakers, pumps, ballerinor, lågskor till boots och kängor. Vare sig du är ute efter skor till vardag eller fest så kommer du att hitta den sko du söker i det breda utbudet.

Inlägg om Diesel
B
Belinda -
A
Anonym -
Visa fler inlägg
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Gotcha White
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Freyda
3 FÖR 2
3 FÖR 2
S-kby White
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Sida 1 av 2

106 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK