Dkny Skor Online

0 träffar

DKNY skor influeras av världen

DKNY skor är för den trendmedvetna kvinnan eller mannen som vill inspireras av världen runt omkring sig. Donna Karans stilrena, enkla design är lätt att kombinera med övriga plagg i garderoben för en vinnande arbets- eller vardagslook.

Märkets historia och utveckling

DKNY skor är en del av hela DKNY-koncernen som grundades 1984. Bokstavskombinationen står för Donna Karan New York, namngiven efter skaparen och staden där hon växte upp. Det var dock i London som den första varumärkesbutiken öppnade år 1994. Förutom kläder och skor ingår även parfym och accessoarer i sortimentet. Donna själv arbetar som chefsdesigner i företaget och har full insyn i skapandeprocessen från början till slut. Hon älskar vackra saker och uppger att hon strävar efter att nå balans mellan visuellt tilltalande produkter som samtidigt är praktiskt användbara. Karan vill designa för en internationell publik och hon influeras av människor och deras vardag runt om i världen.

DKNY skor för trendmedvetna

I märkets utbud ingår sneakers, ballerinaskor, klackskor och boots. DKNY ballerinaskor går att få i lyxigt silver i modellen vid namn Polly. Mönstret påminner om krossat spegelglas och har en liten klack har blivit trendigt på de annars platta ballerinaskorna. DKNY tennisskor är enkla i sin formgivning och har en tilltalande design som passar många. Modellen Tracie Leather Sneaker är ett par skor med spetsig tå i en övrigt traditionell design. Skorna passar bra även som finskor och är snygga till en kostym med kjol eller byxa på jobbet. De finns i svart och beige och kan även matchas med ett par jeans till för en välklädd look till vardagen. Donna Karan har överlag en rak och enkel design som vi i Norden är så förtjusta i och även när designen sticker ut lite mer som i de 90-tals doftande Blue Platform High Top frångår man aldrig den linjen.

Skötsel och material

DKNY skor är tillverkade i skinn och behöver lite extra omsorg då och då för att hålla längre. Skinnet som används till skor tar man vanligtvis från unga nötkreatur eftersom de finast struktur och är mjukt och följsamt. Skinn och läder har många små porer i sig som låter materialet andas och gör det skönt att bära. Det gör också att fukt och svett lättare sugs upp och därför kan det vara en bra idé att låta dina skor stå ibland, en tumregel är att använda ett par skor varannan dag om du går i dem hela dagen. Skorna liksom dina fötter behöver vila ibland.

DKNY skor online på Footway

Footway säljer DKNY skor på nätet vid sidan av hundratals andra märken. Gå in på vår hemsida och titta in i vårt stora utbud av sneakers, stövlar och ballerinaskor. Vi vill vara nära våra kunder och ser till att ha snabba leveranser av din order. För att du ska kunna prova hemma i lugn och ro erbjuder vi 180 dagars öppet köp.

Sida 1 av 1

0 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK