Dolomite Skor Online

0 träffar

Dolomite skor för naturälskaren

Låt aldrig vädret vara ett hinder utan se både regn, solsken och snö som härliga väderlekar att uppleva. Med ett par Dolomite skor kommer dina fötter vara bekväma, varma och torra oavsett årstid. Det italienska varumärket erbjuder ett bra utbud för dig som vill vistas i naturen villkorslöst.

Dolomite skor historia och kända modeller

Dolomite är ett omtyckt skoföretag som grundades i Italien år 1897, med andra ord är det ganska gammalt. Med så många års erfarenhet och utveckling i bagaget kan du lita på att kvalitet och passform är perfekt. Utformade för friluftsälskare och äventyrare erbjuder Dolomite skor för dig som vill kunna uppleva utan hinder.

Dolomite skor stiltips och skötsel

I vårt sortiment av Dolomite skor kan du välja bland olika skomodeller i äkta skinn. Med rejäla sulor i tåligt gummi får du ett optimalt grepp även på leriga och hala skogsstigar. Skorna sitter perfekt på foten och med en bra snörning kan du justera hur tight de ska sitta.

Dolomite skor online på Footway

Förbered dig inför vandringen, klättringen eller för en bekvämare vardag genom att klicka hem ett par Dolomite skor. Hos oss på Footway ska shopping vara bekvämt, enkelt och roligt. Vi erbjuder därför våra kunder fri frakt och fria returer. Du kan prova dina skor i lugn och ro. Hos oss har du alltid 180 dagars öppet köp.
Sida 1 av 1

0 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×