Draven Skor Online

0 träffar

Draven skor i cool design

För den tuffa och modeintresserade kvinnan och mannen är Draven skor ett intressant skoval. Varumärket tillverkar unika skomodeller med annorlunda mönster och färger. Skorna är inspirerade av tatueringar, musik och skejting. Få inspiration av de tuffa skorna och föreställ dig hur de skulle kunna passa din outfit.

Draven skor historia och kända modeller

Draven grundades i södra Kalifornien för cirka 30 år sedan och har genom åren hittat sin egen stil. Med skor av högsta kvalitet, skön passform och med ett fantastiskt yttre, är Draven skor ett klockrent val. Dagens skomarknad är enorm och Draven har lyckats hitta en unik stil som verkligen sticker ut från mängden.

Draven skor stiltips och skötsel

Draven skor har en kaxig design som passar utmärkt till ett par baggy jeans, en cool t-shirt och fräcka accessoarer. Många av skorna är tillverkade i äkta skinn och kan behöva smörjas in med lädervårdsprodukter. På de regnigaste dagarna är det bäst att lämna Draven skorna hemma.

Draven skor online på Footway

Hos oss på Footway kan du välja bland olika skomodeller från Draven. Skapa en originell och unik outfit med ett par Draven skor. Det är enkelt att klicka hem nya skor hos oss och du får alltid stora fördelar hos Footway. Vi bjuder på både frakten, returerna och ger våra kunder 180 dagars öppet köp.

Inlägg om Draven
A
Anonym -
Visa fler inlägg
Sida 1 av 1

0 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK