Ekn Skor Online

0 träffar

Ekn skor av högsta kvalitet

För alla oss som har krav på kvalitet, miljö och passform är Ekn skor rätt val. Ekn tillverkar alla sina skor för hand, av de bästa materialen och ser till att inga farliga kemikalier används under produktionen. Ekn skor är skor att använda år efter år, skor att åldras i. Här hittar du ett brett sortiment av kvalitetsskor i stilig design.

Ekn skor historia och kända modeller

Det omtyckta skoföretaget Ekn har under många år erbjudit skomarknaden kvalitetsskor av det bästa lädret. I en marknad där det tillverkas dåliga syntetskor i värdelös passform och som dessutom är skadliga för miljön, kände Ekn att det var dags att erbjuda världen bra skor. Alla skor handtillverkas i Portugal av skickliga hantverkare.

Ekn skor stiltips och skötsel

Ekn skor håller hög kvalitet och tillverkas av det bästa lädret. Just skinn och mocka är material som är både tåliga och som formas efter din fot. Men det gäller att du tar hand om skorna med rätt skovårdsprodukter för att de ska hålla sig snygga. Dessa stiliga skor kan du använda till vardags och fest.

Ekn skor online på Footway

Vi på Footway har tagit hem ett brett sortiment av Ekn skor. Allt för att du som kund ska kunna hitta ett par som tilltalar din personliga stil. Du betalar aldrig för frakten, den bjuder vi på. Skulle något inte passa bjuder vi även på returerna och ger dig 180 dagars öppet köp.

Sida 1 av 1

0 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK