Emerica, Skor

0 träffar

Emerica skor i skön passform

Emerica skor är det ultimata valet för oss som älskar streetstyle, att klä oss avslappnat men samtidigt tufft och för oss med höga krav på passform, kvalitet och stil. Hitta dina favoriter redan idag! Här hittar du ett stort och brett utbud av snygga och tuffa Emerica skor.

Emerica skor historia och kända modeller

Det är inte helt förvånande att Emerica är ett amerikanskt företag. Med unga grundare som alla älskar streetstyle, är Emerica ett skoföretag för den yngre publiken av den yngre publiken. Emerica skor tillverkas av bra material som gediget läder och hållbart gummi.

Emerica skor stiltips och skötsel

Om du tar hand om dina Emerica skor kommer de hålla långa tid framöver. Många av skorna i sortimentet är tillverkade av mocka – ett hållbart och snyggt material. Du kan impregnera skorna med bra skovårdsprodukter så håller de även bra om de utsätts för vatten. Bär skorna till både jeans, chinos och kostymbyxorna.

Emerica skor online på Footway

Om du hittat ett par Emerica skor som du gillar kan du klicka hem dem redan nu! Hos oss på Footway är det smidigt att shoppa och med våra snabba leveranser kommer du kunna bära skorna på nolltid. Som vanligt bjuder vi alltid på frakten, returer och ger dig som kund 180 dagars öppet köp.

Sida 1 av 1

0 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK