Emma, Skor

154 träffar

Emma skor för den sköna passformen

Emma skor ingår i Scavantis stora sortiment som förser Sverige och våra grannländer med skor i fin kvalité. Emma uppskattas för dess bekväma komfort och sviktande sula.

Emma och Scavanti

Emma skor distribueras här i Norden av företaget Scavanti som även har varumärkena Polecat för den aktiva och barnskorna Gulliver vars som tål många timmars lek. Emma är skor som passar lika bra för vardag som vid festligare tillfällen, i deras sortiment ingår allt från träskor till snygga klackskor. De är noga med att materialen ska vara miljövänliga och använder endast naturmaterial. De har en hög modekänsla men tummar inte på komforten, Emma är skorna för dig som letar efter ett par riktigt bekväma skor. Företaget Scavantis kollektioner tillverkas alla i Europa och Asien på fabriker där företaget har full insyn. Inköpen sker utan mellanhänder och därför kan priserna hållas lågt, trots att det handlar om kvalitetsprodukter.

Emma skor är bekväma

Emma natural comfort skor är tillverkade i naturmaterial för miljöns och fotens bästa. De rena linjerna tilltalar många och Emma träskor är inget undantag. Dessa bekväma tofflor har ett yttermaterial i snyggt läder med utstansade blomdekorationer som mönster och sulan i syntet gör gången bekväm. Du kan välja mellan färger i beige, mörk brun och svart och storleksmässigt säljs toffeln från 36-42. Klacken ser ut som trä och är dämpande och sviktande varför skon även passar att gå i under längre perioder, trätofflor kan i vissa fall vara ganska stumma och inte bra att ta längre promenader i, men dessa kan du alltså bekvämt gå omkring i och de passar lika bra på jobbet som hemma.

Naturliga material och skötsel

Emma skor tillverkas med naturliga material som följer visionen från deras slogan ""Natural Comfort"". Både läder och skinn är naturmaterial som kan hålla länge om de tas om hand på rätt sätt. Att garva läder är ett av världens äldsta yrken, man behandlar djurhuden för att den inte ska ruttna och lukta illa, det är en förberedelse för att kunna använda materialet till exempelvis skor. Det finns egentligen ingen skillnad mellan läder och skinn, läder brukar man kalla skinn för som är lite tjockare. Det är ett levande material som bara blir snyggare med tiden, men du bör regelbundet putsa med skokräm för att de ska hålla sig fina och blanka samt återfetta emellanåt för att behålla smidigheten och skinnet inte ska spricka.

Emma skor online på Footway

Hitta dina klackskor för vardag och fest online här hos oss på Footway. Från vårt stora lager med hundratals märken skickar vi dagligen ut varor till våra kunder som erbjuds både fri frakt och fri retur. För att du ska kunna prova om skorna passar i lugn och ro hemma har du alltid 180 dagars öppet köp på din beställning.

Inlägg om Emma
G
Greta -
S
Sara -
Visa fler inlägg
FÅ KVAR
Sida 1 av 3

154 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK