Esska Skor Online

3 träffar

Esska skor – hög komfort och design

Esska är ett skoföretag som riktar in sig på den moderna kvinnan. Här hittar du snygga och trendiga skor som inte har kompromissat med vare sig kvalitet, stil eller passform. För det ska inte behöva vara ett val. Klicka hem ett par snygga Esska skor som sitter perfekt och som passar till både vardags och fest.

Esska skor historia och kända modeller

Det brittiska skoföretaget Esska grundades av Souraya Karami, en kvinna som först arbetade som arkitekt men som sedan gick över till skor. Grundidén var att skapa snygga skor för kvinnor utan att välj komfort, stil eller kvalitet utan förena de tre egenskaperna. Detta gjorde Souraya galant och idag finns många vackra skor för kvinnor att välja bland.

Esska skor stiltips och skötsel

Framför dig hittar du ett kreativt och snyggt sortiment av Esska skor i olika modeller. Från snygga sandaletter och kilklackar till skinnstövlar för hösten och sandaler för sommaren. Välj bland en färgglad palett och hitta ett par skor som tilltalar dig. Skorna passar lika bra till ett par jeans som till en uppklädd klänning.

Esska skor online på Footway

Bli inspirerad av vårt sortiment av Esska skor och klicka hem dina favoriter idag. Hos oss på Footway handlar du alltid bekvämt och smidigt. Frakten behöver du inte betala för, den bjuder vi på. Även returerna är gratis och du får alltid 180 dagars öppet köp.

Tilly
FÅ KVAR
Dawn
REA
Wig
REA
Sida 1 av 1

3 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK