Fitflop Skor Online

69 träffar

Fitflop- en lyxig sandal

Fitflop grundades 2007 med tanken att din kropp ska jobba medan du bär dom. Skorna är främst skapade för att vara sköna, men de sägs även tona dina muskler medan du använder dem. Fitflops sandaler och skor har en speciellt utformad sula som har tre olika densitetsnivåer. Sulan har fått namnet micro-wobbleboard, vilken sägs aktivera musklerna i din fot och dina ben samtidigt som den ger ett skonsamt steg med fantastiskt stötdämpning. Skorna har blivit en enorm hit bland olika kändisar i USA, vilket har ökat dess försäljning runtom i världen lavinartat.

Fitflops skor skapade av ett proffsteam

Skapandet av Fitflops gjordes i ett team om främst tre personer.Marcia Kilgore, grundare av Bliss Spas, stod för själva idén av Fitflops.Dr. David Cook och Darren James, båda ingenjörer inom bio-mekanik på Center for Human Performance på South Bank Universitetet i London, stod för vetenskapen bakom skorna. De skapades ursprungligen som en fåfängs-sko – du skulle gå och tona dina ben. Men teamet började höra saker från personer med ryggradssjukdomar som blivit avhjälpta genom att använda skon, och att smärtan de levt med i år hade försvunnit sedan de börjat använda skorna.

Året 2008, steg försäljningen lavinartat, då den populära amerikanske tv-personligheten Oprah Winfrey nämnde skorna i sitt tv program och utsåg dem till hennes ”sommarfavoriter”.

Fitflops skorna sägs ha liknande effekt som att gå barfota, men med bättre stötdämpning. Musklerna jobbar hårdare vilket i sin tur skapar den berömda toningseffekten.

FitFlops skor blir storsäljare

FitFlops, som har setts på otaliga kändisars fötter, har blivit ett namn på allas läppar i USA, och finns i nästan varje hus och hem. Fitflop marknadsförs och säljs i över 50 länder och mer är 22 miljoner par har sålts världen över.Sandalerna är inte bara enormt bekväma, de är snygga också! Kombinera ett par med sommarkjolen, eller varför inte ha ett par till jobbet och tona benen medan du tar dig fram i morgonrusningen. Det finns flera fina modeller att välja bland, och hälsoeffekterna låter inte vänta på sig. Skorna finns även för vinterbruk i form av stövlar, med samma mjuka, stötdämpande sula.

Fitflops online på Footway

Med fantastiska 180 dagars öppet köp kan du shoppa loss på Footway och klicka hem dina mirakeldojor från FitFlops! Förbättra hållningen och garantera ett mjukt steg varje dag med dessa storsäljare. Och givetvis har vi fri frakt och fria returer, så att du helt och hållet kan känna dig lugn med ditt skoköp. Titta runt bland våra tusentals skor och handla hem dina favoriter!

Inlägg om Fitflop
S
Sirichol Dechaloetsakun -
S
Sirichol Dechaloetsakun -
Visa fler inlägg
Sida 1 av 2

69 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK