Skor

24 träffar

Soulland skor – nyskapande klassiker

Soulland skor är ett märke med klassiska modeller, försedda med moderna inslag och twister som skapar spännande möten och unika looks. Märkets rena design kombinerat med en fin trendkänslighet, ger skor med en exklusiv aura som fungerar såväl på arbetet, som under fritid och vid fest.

Soulland skor – bakgrund och historia

Soulland skor grundades 2002 och har sedan starten hämtat sin inspiration från Skandinaviens klassiska hantverk med inslag av moderna element. Med fötterna i Danmarks huvudstad Köpenhamn, skapar Soulland skor för en trendkänslige och modeintresserade mannen. Märket har på grund av sin snygga design fått uppmärksamhet världen över och vunnit eftertraktade design- och modepriser.

Lyft din outfit med Soulland skor

Med rätt skor kan en vardaglig outfit genast kännas både mer trendig och exklusiv. Soulland skor är ett rätt val för ett sådant jobb – oavsett säsong. Välj mellan somrigare skomodeller och grövre varianter som Soulland boots för gråa höstdagar.

Shoppa Soulland skor online

Hitta dina nya sko-favoriter från Soulland hos oss på Footway och beställ med fri frakt och retur. När du handlar hos oss får du snabbt hem din order och kan, tack vare öppet köp i 180 dagar, testa hemma i lugn och ro.

Sida 1 av 1

24 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK