Skor

56 träffar

U.S. Polo Assn skor för alla

Trendiga, modeinriktade och klassiska U.S. Polo Assn skor är något de flesta vill ha i sina garderober. Med sin Hästpoloinspirerade kollektion passar skorna för alla event och alla väderförhållanden.

Hästpolo har inspirerat sedan år 1890

Sedan år 1890 har U.S. Polo Assn levererat trendiga produkter och blivit ett älskvärt märke. Företaget grundades i Amerika och har sedan starten etablerat sitt varumärke i länder över hela världen. Med sin klassiska, men trendiga stil är U.S. Polo Assn sko något som de flesta av oss gärna skulle bära. Företaget är inspirerat av den klassiska Hästpolo-sporten och den välkända loggan återfinns på alla deras produkter såsom kläder, skor, väskor och accessoarer. Genom U.S. Polo stora utbud av stilar, färger, material och textur finner du skor för alla möjliga tillfällen, från sportiga sneakers och boots till skor som passar på röda mattan.

U.S. Polo Assn skor för olika stilar

Med sin klassiska men trendiga stil är det lätt att bli förälskad i U.S. Polo alla produkter. Balanserade på den mörka färgskalan med mycket vinrött, marinblått och mörkgrönt finner du skor som faller dig i smaken. Du hittar U.S. Polo Assn boots i både ankel och högre modeller som du lätt kan matcha med ett par snygga enfärgade jeans, en enkel t-shirt och toppa stilen med en trendig kavaj för att fullborda looken. Vardagsskor är ett måste i garderoben och med ett par U.S. Polo Assn sneakers i en mörkare färg fullbordar det din stil för dagen. Matcha gärna med en snygg väska i samma färgskala som skorna och en stram hästsvans för att få hästpolo känslan på din outfit.

Vårda dina skor innan användning

För att bevara dina skor på bästa möjliga sätt är det viktigt att sköta dem ordentligt. Tänk på att läder är ett material som frekvent förekommer på U.S. Polo Assn skor och därför kan dina skor behöva lite extra omvårdnad. Innan du använder skorna kan du impregnera dem så att de blir mer tåliga för smuts och regn. Du kan med jämna mellanrum bättra på dina läderskor med impregneringsspray samt rengöra skorna med en fuktig trasa. Mocka är ett annat material som ofta används på boots och kängor. Passa på att använda speciell impregneringsspray framtagen för mockamaterial för att få skorna att hålla sig fräscha längre och bli mer tåliga för alla väderförhållanden.

U.S. Polo Assn skor online på Footway

Hos oss kan du handla dina favoritprodukter från U.S. Polo assn i Sverige. Passa på att handla dina nya vår och sommarskor redan idag så bjuder vi på frakten. Vi strävar efter snabba leveranser och vi erbjuder alla våra kunder fri retur och 180 dagars öppet köp. Dina nya trendiga skor är bara några enkla klick bort, besök oss på Footway.se redan idag!

Elwood Tan
3 FÖR 2
Elm Tan
3 FÖR 2
Elm Black
3 FÖR 2
Acton Brown
3 FÖR 2
Mia Black
3 FÖR 2
Acton Black
3 FÖR 2
Cuper Blue
3 FÖR 2
Elwood Black
3 FÖR 2
Marris Black
3 FÖR 2
Cuped Blue
3 FÖR 2
Cuper White
3 FÖR 2
Cuped White
3 FÖR 2
SM113
3 FÖR 2
Niva Black
3 FÖR 2
Nova 1 Pink
3 FÖR 2
3 FÖR 2
SM23
3 FÖR 2
Rash
3 FÖR 2
Carrie Black
3 FÖR 2
Dottie
3 FÖR 2
Sida 1 av 1

56 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK