Skor

82 träffar

Fresas con Nata skor för de små

Fresas con Nata erbjuder skor av hög kvalitet och med en bekväm passform för alla barn. Namnet Fresas con Nata betyder jordgubbar med grädde och det är precis så söta skorna är. Här kan du klicka hem fina ballerinaskor för alla små prinsessor. Hitta något fint i sortimentet redan idag!

Fresas con Nata skor historia och kända modeller

Fresas con Nata är ett spanskt företag som riktar in sig på en yngre målgrupp – barn. Med bra känsla för kvalitet, passform och design erbjuder företaget riktigt kvalitativa skor för barnen. Mest kända är de för sina söta ballerinaskor som fungerar utmärkt på våren och sommaren.

Fresas con Nata skor stiltips och skötsel

Här hittar du söta ballerinaskor i äkta läder. Skinnskor behöver alltid vårdas och det kan du göra med hjälp av lämpliga skovårdsprodukter för skinn. Med en tålig yttersula i gummi får barnet ett bra grepp på marken. Söta ballerinaskor från Fresas con Nata passar utmärkt till både mysdräkten och en fin klänning.

Fresas con Nata skor online på Footway

Att slippa trängas bland mängder av folk på ett köpcentrum är guld värt. Du sparar både tid och energi genom att shoppa hos oss på Footway. Här kan du hitta ett par fina Fresas con Nata skor och få de hemlevererade snabbt. Vi bjuder på frakten och returerna. Som kund får du dessutom alltid 180 dagars öppet köp.

Ripley Brown
FEW LEFT
Ripley Black
FEW LEFT
Split Brown
NEWS
Nola Brown
NEWS
Sida 1 av 2

82 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK