Friis & Company Skor Online

54 träffar

Friis & Company: prisvärd lyx

Friis & Company är synonymt med prisvärd lyx för den trendkänslige shopparen. Friis & Company är ett danskt märke, vars skor har blivit en enorm succé världen över. Företaget skapar även fantastiska väskor och accessoarer för alla smaker. Friis & Company erbjuder en hög modegrad för alla budgetar. Deras motto "a bit of luxury for every day" är något de flesta kan känna igen sig i, och vardagslyx behöver inte alltid kosta skjortan. Friis & Companys skor håller hög kvalitet och de är mycket bekväma trots sina höga klackar som märket också är kända för. I märkets kollektioner hittar man bland annat stövletter, sandaletter och pumps för alla tillfällen där man vill addera en snutta vardagslyx.

Friis & Company skor, Trendkänsla som ligger i tiden

Friis & Company grundades i mitten på 90-talet av Lone Friis. Det hela startade med ett lite projekt, men växte snabbt till ett drömyrke och en passion med målsättningen att göra världen lite vackrare. Friis & Companys fantastiska kreationer finns över hela världen som i Asien, Europa, Kanada och USA, och det hängivna designteamet skapar otroliga sex kollektioner per år! Med en sådan mängd varor varje år så kan företaget hela tiden ligga rätt i tiden och vara på topp med de senaste trenderna. Det stora flaggskeppet för märket är deras väskor, men även skorna har blivit allt mer populära under åren. Med sina eleganta detaljer och en känsla av lyx har de snabbt blivit ett måste i varje fashionistas skogarderob.

Unik design med Friis & Company

Friis & Companys har verkligen en egen säregen stil, en helt unik design som är lätt att känna igen. Varje enskild kollektion är ett uppvisande av designernas flödande kreativitet och skaparlust. Alla produkter är vackra och rätt i tiden, med stilfulla detaljer och en gnutta attityd. Med sina mångsidiga kollektioner finns något för alla, och en sko från Friis & Company kan pigga upp vilken vardag som helst! Skorna ger verkligen en känsla av lyx, och man kan inte låta bli än att hålla huvudet lite högre än vanligt när man har på sig dessa vackra skapelser.

Friis & Company online på Footway

Sätt lite guldkant på vardagen med det skor från Friis & Company från oss här på Footway! Med en blandning av stilar och modeller har vi försökt att se till att just du hittar dina favoriter bland alla vackra skor! Skulle du vilja beställa hem ett eller flera par och prova i lugn och ro så går det utmärkt då vi har hela 180 dagars öppet köp. Alltid fri frakt och fria returer hos Footway.

Inlägg om Friis & Company
A
Anonym -
A
Anonym -
Visa fler inlägg
Madge Black
FÅ KVAR
Dacia
FÅ KVAR
Carin
FÅ KVAR
Birgita
FÅ KVAR
Alexia
FÅ KVAR
Sida 1 av 1

54 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK