Gaastra Skor Online

1 träffar

Gaastra skor som påminner om sommar

Äntligen är det vår och sommar! Invig årets varmaste månader med ett par vackra kilklackar i något trevligt mönster eller kanske ett par sköna seglarskor? Här hittar du ett stort sortiment av snygga Gaastra skor av högsta kvalitet. Skor ska vara bekväma, snygga och funktionella – det ska vara Gaastra.

Gaastra skor historia och kända modeller

Det omtyckta varumärket Gaastra grundades av Douwe Gaastra. Med en tydlig vision om att skapa skor som förenar komfort, funktion och stil på ett optimalt sätt, erbjuder Gaastra skor för alla med krav på kvalitet. Historian för företaget sträcker sig bak till år 1897 då Douwe tillverkade segel. Stilen på skorna är född ur segelbåtar och havet.

Gaastra skor stiltips och skötsel

Gaastra skor är som gjorda för våren och sommaren då vädret är torrt och varmt. I sortimentet kan du köpa vackra kilklackar, seglarskor och sneakers i äkta skinn. För hösten finns också bra alternativ i form av läckra läderboots. Vårda skorna genom att använda lämpliga skovårdsprodukter för skinn.

Gaastra skor online på Footway

Ge dig själv en present mitt i veckan och klicka hem ett par snygga Gaastra skor för våren. Vi på Footway vill erbjuda dig som kund ett spännande utbud av skor. Att handla hos oss är smidigt, vi bjuder på frakten och returerna! Dessutom har du 180 dagars öppet köp på dig att testa dina nya skor.

Sida 1 av 1

1 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK