Garvalin Skor Online

0 träffar

Garvalin skor för aktiva barn

Låt barnen stoja och busa utomhus oavsett väder i ett par bekväma Garvalin skor. Här hittar du ett fylligt sortiment av snygga och bekväma skor i äkta skinn. Garvalin erbjuder både pojkar och flickor bekväma skor för både vår, sommar, höst och vinter.

Garvalin skor historia och kända modeller

Det spanska skoföretaget Garvalin grundades så tidigt som 1968 i sydöstra Spanien. Sedan början har fokus på kvalitet, passform och funktion varit väsentligt för Garvalin. Visionen bakom företaget är att erbjuda alla barn kvalitetsskor – från födsel och framåt. Med riktigt bra skinn, tåligt gummi och med en funktionell design är Garvalin skor ett utmärkt val för alla barn.

Garvalin skor stiltips och skötsel

Eftersom barn gillar att leka och stoja utomhus är Garvalin skor ett utmärkt val. Skorna håller hög kvalitet och är tillverkade av tåligt gummi och äkta läder. Många av skorna är dessutom vattenbeständiga. Du kan behandla skorna med läderfett och liknande. Här hittar du fina Garvalin skor som barnen kan använda både till vardags och på kalaset.

Garvalin skor online på Footway

Hos oss på Footway hittar du ett brett utbud av kvalitativa Garvalin skor för alla barn. Du kan shoppa smidigt och enkelt hos oss. Vi bjuder på frakten och ger dig 180 dagars öppet köp. Om något behöver bytas behöver du inte oroa dig – vi bjuder på returerna också!

Sida 1 av 1

0 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×