Ghibi Skor Online

0 träffar

Ghibi skor är mysiga

Unna dig ett par bekväma och mysiga tofflor från Ghibi! Dessa utsökta och färgglada tofflor är det ultimata valet för soffhänget. Tofflorna har en väldigt trendig och snygg design även om de är menade att bära hemma. Kanske kan du ta med dig ett par till jobbet?

Ghibi skor historia och kända modeller

Ghibi är ett unikt skoföretag som fokuserar helhjärtat på hemmaskor. Skorna tillverkas av bra material och produktionen sker i Portugal. Det är även här som företaget är grundat, i São João da Madeira. Ghibi har lagt många år på utveckling och forskning kring material och passform. Idag erbjuder de otroligt bekväma skor att bära i hemmet.

Ghibi skor stiltips och skötsel

Ghibi är det ultimata valet av skor för hemmabruk. Dessa mjuka och sköna tofflor är otroligt mysiga att glida omkring i hemma. När det kommer till skötsel behöver du egentligen inte fundera så mycket. Ghibi tofflor ska helst bara användas inomhus, då håller de passform och kvalitén länge.

Ghibi skor online på Footway

Välkommen till oss på Footway! Vi vill att våra kunder ska trivas hos oss, därför erbjuder vi snabba leveranser och en personlig och kunnig kundservice. Klicka hem ett par snygga Ghibi skor redan idag! Vi bjuder på frakten. Om något inte känns perfekt får du skicka tillbaka skorna till oss kostnadsfritt.

Sida 1 av 1

0 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK