Giacomorelli, Skor

3 träffar

Giacomorelli skor i innovativ design

För dig som letar efter ett par nya, snygga men samtidigt unika klackskor kan du garanterat hitta ett par från Giacomorelli. Här finns ett spännande sortiment av tjusiga damskor i vackra färger och gedigna material. Unna dig själv en härlig present mitt i veckan och sätt pricken över i:et i din outfit.

Giacomorelli skor historia och kända modeller

Giacomorelli grundades av Giacomo Morelli år 2009. Den unge mannen hade studerat mode i Milano och fått nya idéer. Hans säregna design är en spännande mix av Öst möter Väst med influenser från gamla samurajer och det västerländska modet. Förutom vackra damskor tillverkar Giacomorelli även utsökta herrskor med innovativa och utstickande detaljer.

Giacomorelli skor stiltips och skötsel

Giacomorelli skor tillverkas av äkta läder och skorna håller hög kvalitet. För att dina Giacomorelli skor ska hålla sig snygga så länge som möjligt är det bra om du vårdar skorna med lämpliga produkter för läder. Dessa vackra klackskor kan du bära till en vacker festklänning med dina favoritaccessoarer. Eller sätt pricken över i:et i din vardagsoutfit.

Giacomorelli skor online på Footway

Giacomorelli skor är urläckra! Unna dig själv ett par färggranna och annorlunda skor av högsta kvalitet. Vi på Footway jobbar alltid effektivt för att du ska få hem dina nya skor så snabbt som möjligt. Du har gott om tid på dig att prova skorna – 180 dagars öppet köp. Vi bjuder dessutom på frakten och returerna.

Sida 1 av 1

3 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK