Giesswein Skor Online

0 träffar

Giesswein skor för modemedvetna män och kvinnor

Om du också är på jakt efter ett par bekväma, tidlösa och snygga skor kan du garanterat hitta något du gillar från Giesswein. Detta österrikiska skoföretag fokuserar på kvalitet, funktion och design. Här kan du välja bland allt från mysiga tofflor till stiliga stövlar och allt däremellan.

Giesswein skor historia och kända modeller

Mitt bland Alperna, i den pittoreska bergsbyn Alpbach, ligger Giesswein. Bland de höga bergen, de vackra fjällen och de gröna skogarna hämtar Giesswein sin inspiration. Företaget grundades 1954 av Elisabeth och Walter Giesswein. Från början fokuserade man på stickade kläder men efter åren utvecklades affärsidén till skor och tofflor.

Giesswein skor stiltips och skötsel

Geisswein erbjuder skor i många olika material och utseenden. Beroende på vilka material dina skor är tillverkade i kan de behöva olika skovårdsprodukter. Geisswein skor har en elegant och tidlös design som passar perfekt till både ett par tighta byxor, en sval sommarklänning eller något helt annat.

Giesswein skor online på Footway

Hos oss på Footway kan du alltid få ny inspiration till mode. Vi har samlat ett stort utbud av Giesswein skor av högsta kvalitet och i ett elegant utförande. Klicka hem skorna idag så skickar vi de inom kort. Med fri frakt, fria returer och 180 dagars öppet köp vill vi att du ska känna dig varmt omhändertagen.

Inlägg om Giesswein
A
Anonym -
A
Anonym -
Visa fler inlägg
Sida 1 av 1

0 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK