Glerups, Skor

15 träffar

Mysiga tofflor från Glerups skor

Glerups skor tillverkar sköna och varma tofflor som värmer dina fötter och gör stunden framför tv:n lite mysigare. De är gjorda av ull och finns i flera härliga färger.

Om Glerups skor

Kvinnan bakom Glerups sko heter Nanny Glerup och började tillverka ullskor som en hobby 1993. Nanny som kommer från Danmark lyckades utveckla företaget och de är idag mycket uppskattade för sina naturliga material, varma komfort och sköna passform. Skorna finns ända bort i USA som tilltalas av den skandinaviska enkelheten och skornas miljövänlighet. Tofflor är flaggprodukten men sortimentet utvecklas ständigt och idag ingår allt från boots till sandaler och det finns även en barnlinje. Det gör att även möjligheten för att bära skorna blir större. Skornas livslängd är lång och trots att de är handgjorda säljs de till ett mycket överkomligt pris. Nanny Glerup har själv beskrivit tofflorna som snygga, varma och naturliga och vi instämmer.

Glerups skor varianter och stil

Glerups tofflor finns i olika varianter men den mest populära är originalet Glerups ulltofflor. Dessa sandalliknande tofflorna passar lika bra inomhus på vintern som under sommarens kyliga kvällar. De är lätta att ta på och känns nästan som en andra hud, bara låt foten glida in i tofflorna. Designen är tydlig dansk, avskalad med raka linjer och en färgskala som går mest i grått och svart men med blåa och lila färgklickar som varianter. Skorna passar bra som fritidsskor till jeans eller som ballerinamodell till klänning. Eftersom Glerups både har boots, tofflor och ballerinor i sortimentet kan skorna fylla flera funktioner.

Material och skötsel

Glerups skor är handgjorda i ull från Merino -och Gotlandsfår. Ull har en förmåga att anpassa sig efter temperatur och materialet värmer skönt och låter samtidigt fötterna andas på ett naturligt sätt. Glerup använder naturliga färger när de färgar in ullen och sulan är tillverkad i kalvläder. Skorna som görs för utomhusbruk har en sula av gummi för att stå emot väta. Ullen är kokt innan den har bearbetats för att bättre kunna formas efter dina fötter. De går att tvätta i maskin på ullprogrammet i max 30 grader. Efter centrifugeringen sätter du i fötterna i de fuktiga skorna och trycker till, för att låta dem åter formas efter dina fötter. Ta ut fötterna och låt tofflorna lufttorka.

Glerups skor online på Footway

Hitta dina favoriter online hos Footway. Vi har ett stort lager med sportskor för både joggning, promenader och dans. Våra medarbetare gör sitt bästa för att du ska ha dina skor så snabbt som möjligt och vi levererar dagligen. Inspireras på hemsidan och välj ett par du tycker om. Skulle de inte passa har vi alltid 180 dagars öppet köp och erbjuder dessutom fri frakt och fria returer.

Inlägg om Glerups
S
Susan -
M
Mia -
Visa fler inlägg
Shoe Petrol
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Shoe Red
3 FÖR 2
3 FÖR 2
AA-08-00 Red
3 FÖR 2
AA-06-00
3 FÖR 2
Shoe Grey
3 FÖR 2
3 FÖR 2
G-08-00 Red
3 FÖR 2
Low Boot Red
3 FÖR 2
3 FÖR 2
GK-08-00 Red
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Sida 1 av 1

15 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK