Gola Skor Online

1 träffar

Gola skor för alla

I över hundra år har Gola skor älskats av mängder av människor. För dig som har höga krav på kvalitet och passform lär inte bli besviken. Gola skor är tillverkade av mocka och textil och utrustade med en rejäl gummisula. Välj bland många fina färger och modeller i sortimentet.

Gola skor historia och kända modeller

Från början av sin karriär har Gola inspirerat sportmarknaden rejält. Allt började i början av 1900-talet då företaget hade en liten produktion. Allt eftersom åren gick växte Gola och började tillverka kvalitetsskor för alla möjliga sorters idrottare. Idag är varumärket internationellt erkänt och älskat av mängder av människor.

Gola skor stiltips och skötsel

Dina Gola skor kan du bära år efter år så länge som du tar hand om skorna. Materialen som används är äkta skinn och tåligt textil. Gola skor kan du matcha med en snygg kostym, en vacker klänning eller till dina favoritjeans. Hitta ett par Gola skor i en färg som tilltalar din personliga stil.

Gola skor online på Footway

Här har du ett fylligt sortiment av träningsskor av högsta kvalitet. Gola skor kan du bära både till vardags eller till träningen. Hitta dina favoriter redan idag! Vi på Footway är kända för våra snabba leveranser och vår trevliga service – upplev båda! Vi bjuder alltid på frakten, returerna och 180 dagars öppet köp.

Qouta Leather
FÅ KVAR
Sida 1 av 1

1 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK