Goliath Skor Online

0 träffar

Goliath skor – från industri till mode

Unna dig ett par varma och bekväma skinnboots från Goliath och var snygg och bekväm hela hösten. Här hittar du ett brett sortiment av kvalitetsskor för både herr och dam. Klicka hem ett par Goliath skor som tål att användas. Matcha med diverse klädstilar och outfits!

Goliath skor historia och kända modeller

Från början tillverkade Goliath skor för industriarbetare, människor som behövde kvalitetsskor som skyddade deras fötter. Med över 100 år i bagaget har företaget utvecklats rejält. Idag erbjuder Goliath samma kvalitet och passform men i ett modernare och trendigare utseende. Hitta ett par snygga läderboots redan idag!

Goliath skor stiltips och skötsel

Framför dig finns ett stort utbud av snygga och trendiga Goliath skor av högsta kvalitet. Här hittar du skor att använda varje dag, år efter år. Ta hand om skorna med lämpliga skovårdsprodukter och använd dem till vardags och fest. Här hittar du hösten och vinterns bästa skor.

Goliath skor online på Footway

För alla oss som har hårda krav på kvalitet och funktion är Goliath skor utan tvekan ett bra val. Få inspiration av vårt breda sortiment och klicka hem något du gillar. Vi på Footway strävar alltid efter att skicka skorna samma dag som beställningen läggs. Footway ger dig fri frakt, fria returer och 180 dagars öppet köp.

Sida 1 av 1

0 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK