Gram, Skor

9 träffar

Gram skor i skandinavisk design

Unna dig själv ett par sköna och snygga Gram skor i snygg design. Med Gram sneakers har du alltid ett bra val oavsett outfit. Skorna är bekväma att bära hela dagen och varje dag. Få inspiration från vårt sortiment och välj ett par Gram skor som tilltalar din personliga stil.

Gram skor historia och kända modeller

Gram är ett omtyckt och annorlunda skoföretag som grundades i Stockholm. Med skandinaviska och rena linjer i designen, är Gram skor otroligt smakfulla. Företaget erbjuder skor för herr och dam och av högsta kvalitet. Här kan du välja bland snygga Gram skor i fräcka mönster eller välja något mer diskret och enfärgat.

Gram skor stiltips och skötsel

Gram sneakers tillverkas av bra material som är både tåliga och funktionella. Med en slitstark gummisula får du alltid ett optimalt grepp. Undvik att blöta ner skorna så kommer de hålla sig snygga och bekväma år efter år. Matcha till en tight klänning, ett par chinos eller dina favoritshorts.

Gram skor online på Footway

Gram skor kan du med fördel bära till livets olika tillfällen. Klicka hem dina favoriter så skickar vi iväg dem blixtsnabbt. Footway ger dig alltid fri frakt och fria returer. Du har 180 dagars öppet köp på dig att känna på skorna. Unna dig en rolig och fin present till vardags hos oss på Footway!

380g
3 FÖR 2
358g
3 FÖR 2
497g
3 FÖR 2
488g
3 FÖR 2
380g
3 FÖR 2
420g
3 FÖR 2
358g
3 FÖR 2
358g
3 FÖR 2
380g
3 FÖR 2
Sida 1 av 1

9 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK