Graninge Skor Online

60 träffar

Graninge skor för det skandinaviska vädret

Håll fötterna varma även när det är blåsigt, regnigt eller kallt. Graninge skor är kvalitetsmärket som skapar skor för den aktiva människan som ställer höga krav på både funktion och komfort.

Skor för friluftsäventyret

Det svenska märket Graninge skor är valet för dig som söker ett par kängor av hög kvalitet. Älskar du friluftsliv, outdooräventyr och att vandra så vet du att ett par bra skor är a och o. På Footway finner du ett stort urval av rejäla kängor med både höga och låga skaft. Med rätt skor på fötterna är du skyddad mot både kyla och väta och kan njuta till fullo av naturen. Hitta kängorna för dig redan i dag. Dessutom är kängorna så snygga att man gärna även bär dem även till vardags. Graninge är det svenska märket som håller för all form av väderlek.

Graninge skor för tuffa förhållanden

Det svenska outdoormärket passar dig som värdesätter hög kvalitet och god funktion. Ända sedan år 1951 har Graninge skapat stövlar, skor och kängor vilka utmärker sig med en god passform, höga slitstyrka, rejäla sömmar, en robust finish samt funktioner som ger foten och vristen det stöd som behövs. Graninge stövlar är komfortabla att bära och även om skorna är rejäla är vikten låg. När du väljer en Graninge känga får du kort sagt en sko med styrka som pallar för hårt tryck. Dessutom får du ett högklassigt hantverk in i minsta söm. Kängorna finns med både höga och låga skaft.

Skor för äventyret

I kollektionen finner du ett brett urval av modeller. Välj mellan flera varianter, som sköna chelsea boots med resår i sidan och gummisula - perfekta till vardagsoutfiten. Ska du ge dig ut på en kortare vandring? Varför inte välja en sko med lågt skaft? Dessa skor ger ordentligt med stöd till foten samtidigt som materialet andas vilket gör att du håller dig sval även om temperaturen stiger. Dessutom erbjuder Graninge skor även sköna sandaler och fjäderlätta sneakersmodeller. Ett par fodrade kängor med en rejäl sula och höga skaft håller dig varm under året kallaste månader. Välj mellan färger som brun, beige, khaki och svart.

Graninge skor online på Footway

Upptäck denna kvalitetsko du också och gör dig redo för friluftsäventyret, Footway erbjuder inte bara bra pris på Graningekängor utan dessutom även 180 dagars öppet köp, prisgaranti, fri frakt och har alla skor i lager. Visionen är att bli Sveriges närmaste skobutik. Ta en titt i det breda utbudet och hitta dina favoritskor redan idag. Här finns en modell för varje tillfälle och behov.

"

Inlägg om Graninge
F
Fredrik -
R
Rolf Larsson, Footway -
Visa fler inlägg
568653 Dark Brown
FÅ KVAR
5611221
FÅ KVAR
5613907 Black
FÅ KVAR
568607
FÅ KVAR
5643003 Navy
FÅ KVAR
5642835 01 Black
FÅ KVAR
5613903 03 Navy
FÅ KVAR
565603 Black
FÅ KVAR
561311 Black
FÅ KVAR
568637 Black
FÅ KVAR
5642416 Black
FÅ KVAR
5656031 Red
FÅ KVAR
Sida 1 av 2

60 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK