Gravis, Skor

7 träffar

Gravis skor möter skejtarnas krav

Var bekväm både till vardags och fest med ett par coola Gravis skor. Skorna tillverkas av bra material och har många smarta egenskaper. Här kan du välja bland ett stort utbud av Gravis sneakers i olika utföranden. Med hårda krav från skejtare har Gravis utvecklat riktigt sköna och kvalitativa skor.

Gravis skor historia och kända modeller

År 1998 grundades Gravis – ett skoföretag som riktar in sig på skejtingkulturen. Från början inspirerades Gravis mestadels av snowboardkulturen men utvecklade senare sin affärsidé. Med innovativa och funktionella sulor i tre olika lager, får foten ett optimalt stöd. Gravis skor har ventilerande och stötdämpande egenskaper.

Gravis skor stiltips och skötsel

Precis som många andra tygskor och sneakers är det bäst att du använder dina Gravis skor när vädret är torrt. Du kan enkelt matcha dina Gravis sneakers till både baggy jeans och t-shirt men även till ett par stiliga chinos, en skjorta och en fluga. Välj bland många vackra färger i sortimentet.

Gravis skor online på Footway

Här har du ett brett utbud av bekväma Gravis skor i snygg design. Sneakers går att använda till mängder av tillfällen och till många olika outfits. Vi på Footway gör allt vi kan för att leverera dina skor så snabbt som möjligt. Frakten är alltid gratis hos oss och även returerna. Här får du även 180 dagars öppet köp.

Quarters Mns
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Mason
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Quarters Mns
3 FÖR 2
Slymz Mns
3 FÖR 2
Sida 1 av 1

7 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK