Guess -innovativ stilkänsla

Guess grundades år 1981 i Kalifornien av de tre bröderna Georges, Armand, Paul och Maurice Marciano. Guess började som ett jeansmärke men idag tillverkar de bland annat skor, kläder och accessoarer. Med en innovativ och tidlös design har de satt sitt avtryck på den internationella marknaden. På Footway hittar du Guess skor i alla modeller, som ballerinaskor, pumps, sneakers och mycket mer.

Guess kommer med trender via Hollywood

Otroligt snygga och kvalitativa, så kan man beskriva Guss vackra skor. Märket har fått modevärlden att äta ur deras händer, och deras unga och självsäkra look tilltalar både män och kvinnor världen över. Med sin äventyrliga design är Guess skorna ett oändligt användbart tillskott i vilken skokollektion som helst. Bröderna öppnade sin första butik i det exklusiva området Beverly Hills 1981, och 1985 började man att marknadsföra märket med deras numera ikoniska svart-vita affischer. Bland supermodellerna som varit med och fört märket framåt kan stora namn som Claudia Schiffer, Anna Nicole Smith och Eva Herzigova hittas. Märket förknippas ofta med Hollywoods kändiselit och de trendigaste av dem som väljer att bära märkets skor. Du kan bära Guess skor med enkla vardagsplagg eller exklusiva smycken, och båda gångerna fungerar skorna fantastiskt bra och kompletterar din outfit som sig bör. Med en lite tuff attityd och en stil som är tidlös kommer Guess alltid att förhöja din modegrad ett snäpp högre. Med kvalitativa materialval som Guess använder sig av, knyter du samman din look på ett lekfullt och modernt vis, och ger din garderob en gnutta elegans.

Guess skor blir lätt moderna favoriter

Footways breda utbud ger dig oändliga möjligheter att hitta just dina favoriter från Guess. Addera en aura av elegans till en vardagsoutfit, eller gläns starkare än någon annan på festen. Valet är ditt och du kan välja bland massor av stilettklackar, ankelboots, stövlar, sneakers och mycket mer. Bekanta dig med alla fantastiska skor från Guess och förälska dig i skorna som ger dig en portion av Hollywoods stjärnglans. Med dessa moderna favoriter kommer du att uppnå oanade höjder!

Guess finns såklart på Footway

Vi är mycket stolta att kunna erbjuda det fantastiska märket Guess här på Footway! Klicka hem ett par skyhöga klackar att stila med på festen, eller ett par mer vardagliga skor för att glida omkring i. Vad du än söker hittar du det här på Footway, alltid med 180 dagars öppet köp och fria leveranser och returer!

Guess skor online

|

Sida 1 av 1

Få kvar
Fl1Fb2
Köp
Få kvar
Fl2Luy
Köp
Få kvar
Caste
Köp
Få kvar
Fl1Fb2
Köp
Få kvar
Tripper2
Köp
Få kvar
Rolene
Köp
Få kvar
Fl2Iel
Köp
Få kvar
laverne low
Köp
Få kvar
Vaden
Köp
Få kvar
Sepal
Köp
Få kvar
Amataly
Köp
Få kvar
Caste
Köp
Få kvar
jumper
Köp
Få kvar
affection
Köp
Få kvar
laverne low
Köp
Få kvar
laverne low
Köp
Få kvar
contesa
Köp
Få kvar
Jessi
Köp
Få kvar
Farela
Köp
Få kvar
Danten
Köp
Få kvar
Sinai
Köp
Få kvar
Hytner
Köp
Få kvar
Hydria
Köp
Få kvar
Shaney
Köp
Få kvar
Ginger
Köp
Få kvar
Bow Tie
Köp
Få kvar
Roger
Köp
Få kvar
Zena
Köp
×
×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)

Välj storlek för att visa skor som passar dig!

För att hålla reda på vilka skor du har i varukorgen, vilken storlek du valt mm. använder vi så kallade cookies. Genom att fortsätta surfa på Footway.se godkänner du att vi gör det.×