Harley Davidson Skor Online

0 träffar

Skor som infriar drömmen om frihet

För en viss grupp av människor är Harley Davidsson det mest ikoniska varumärket. Det symboliserar den amerikanska drömmen om frihet som bäst upplevs från en sadel. Harley Davidson skor tillverkas med samma känsla och precision som de legendariska motorcyklarna.

Ett klassiskt märke som håller

Den långa historien om Harley Davidson började 1901 med utveckling av motorer som monterades på vanliga cyklar. Som ett av endast två motorcykelmärken överlevde Harley Davidsson depressionen på30-talet. Idag talar vi om en av världens fem största motorcykeltillverkare som även har en avdelning för tåliga läderprodukter som väskor och skor. Harley Davidson sko är skodon utvecklade för motorcykelturer och det tuffa livet längs vägarna. Kvalitén på såväl hantverk som material är mycket hög. Detta är inte en slit och släng sko utan kanske en sko du kan bära resten av ditt liv - om du tar hand om den på rätt sätt. Precis som företaget kommer din sko att bära spår av sin historia efter några års användning.

Harley Davidson skor för tuffa förhållanden

Harley Davidson boots och Harley Davidson stövlar är utvecklade utifrån ett stilideal som går hand i hand med kvalitet och funktion. Kör du motorcykel behöver du kraftiga skor som tål smällar, slitage och svåra väderförhållanden. Skorna passar ihop med andra plagg utvecklade för motorcykelåkning men du kan även bära dem vid alla tillfällen då stövlar eller boots är det naturliga valet. Kanske i kombination med jeans och skinnjacka. Stilen kan sägas vara naturligt tuff. Det finns inget krystat över Harley Davidson skor utan de håller vad de lovar. Varumärket är tack vare sina produkter genomsyrat av en naturlig auktoritet som få andra skor och klädmärken kan mäta sig med.

Vårda lädret för bästa skydd och patina

Äger du ett par Harley Davidson skor eller stövlar ska du ta väl hand om din investering. Läderarbetet är av en sådan kvalitet att du tjänar på att sula om skorna när du slitit på räfflorna. Lite repor och missfärgningar i lädret efter t.ex. olja eller bensin är inga problem - det är sådant som kommer att göra dina kängor unikt patinerade. Ta en titt på hur dina skor är behandlade när du köper dem. Vaxade skodon ska du själv behandla med en produkt som innehåller vax. Obehandlat läder ger dig många möjligheter som också kommer att påverka finish och färgdjup. Ytlig smuts som lera efter en tur på våta vägar tar du bort med borste och kanske lite ljummet vatten.

Harley Davidson skor online på Footway

Hos oss hittar du skor för de flesta fötter och smaker. Vi samarbetar med ledande varumärken och erbjuder dig som kund marknadens bästa villkor. Köp dina tidlösa och kvalitetstestade kängor från Harley Davidsson med öppet köp i 180 dagar hos oss på Footway. Vi levererar snabbt över hela Sverige och bjuder på frakten. Du har även fri retur om du inte är nöjd med din vara.

"

Sida 1 av 1

0 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK