Havaianas, Skor

64 träffar

Havainas skor - originalet

Havaianas skor erbjuder komfort för alla fötter. De används världen över av surfare, vandrare, kändisar och små barn. De beskrivs som lätta, mjuka, flexibla och hållbara av de som bär dem.

Från Brasilien till hela världen

1962 tillverkades de första Havaianas sandalerna i Brasilien. Inspirationen hämtades från de traditionella japanska sandalerna Zori som är gjorda av tygband och har sula av rishalm. Redan 1970 försökte andra kopiera detta original och företagets slogan ""Havaiana, The real one's"" skapades. 1990 genomgick skomärket en förvandling då sandalerna hamnade på allas fötter och på TV kunde man se landets kändisar använda dem. Fyra år senare skapades trenden att vända sandalernas mönstrade sida uppåt och den enfärgade nedåt. Brasilianarnas fötter pryddes nu av 8 olika färgkombinationer och ökades sedan till 20. I slutet av 90-talet skapades kollektionen Havaianas Baby för de små som just tagit sina första steg. Produktutvecklingen fortsätter och man lanserar bland annat smalare modeller för kvinnor. 2004 gör man även en begränsad kollektion med diamant- och gulddekorerade sandaler i samarbete med juveleraren H.Stern. I början av 2000-talet sprids sandalerna över hela världen och idag finns de i över 60 länder.

Havaianas skor vid alla tillfällen

Ett par Havaianas Flip Flop är perfekta vid många tillfällen. De har blivit populära i hela världen på grund av dess lyxiga komfort. Den avslappnade och sköna brasilianska stilen älskas av både de vuxna och barnen som har sin egen kollektion i Havaianas barn. Under de varmare årstiderna kan dessa sköna och snygga sandaler kombineras till de flesta outfits. Till och med vid bröllop kan man se Havainas på fötterna. Du hittar ett stort utbud av olika modeller, färger och mönster och därför kan alla hitta sin egen stil. Att det säljs 6 par Havainas varje sekund visar hur omtyckta de är.

Lätta, flexibla och hållbara

Havaianas skor är det mest komfortabla för fötterna att gå i en varm sommardag. Två killar korsade i stort sett hela Brasilien till fots i sina och efter sin vandring var det samma sandaler de hade på fötterna. Hemligheten med materialet som gör dem så mjuka och sköna är en unik gummiblandning som företaget håller hemligt. Det gör dem flexibla, lätta och dessutom mycket hållbara. Företaget förespråkar återanvändning och själva använder de det spill som blir vid utskärningen av sandaler till helt nya sandaler. Hela 90% av överskottsmaterialet som blir över vid tillverkningen återvinns i nya skor och de övriga 10% används i övrig industritillverkning.

Havaianas skor online på Footway

För att köpa Havaianas i Sverige klickar du in dig hos Footway och väljer ut din favorit bland alla fantasifulla mönster och olika färger. Gör som kändisarna, brasilianarna och surfarna och upptäck de sköna och populära flipflopsen. Beställ till hela familjen redan nu! Snart är den varmare årstiden här. Vi levererar snabbt och fraktfritt och erbjuder dessutom 180 dagars öppet köp.

"

Inlägg om Havaianas
C
Cecilia -
P
Per -
Visa fler inlägg
Slim Black
3 FÖR 2
Top Black
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Brasil Black
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Luna Black
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Sida 1 av 2

64 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK