Kavat Herrskor Online

33 träffar

Kavat herr för både dig och naturen

Det är viktigt att ta beslut som man kan stå fast vid. Kavat gör det enklare för dig att göra ett bra val genom att erbjuda ett stort sortiment av Kavat herrskor som fokuserar på både dina fötter och naturen du står på. Förutom att producera skor som är kvalitativa och designmässigt tilltalande så satsat de också på hållbarhet, både när det kommer till skons livslängd men också miljöns. Kavat strävar alltid efter att få sina skor märkta med EU Ecolabel och idag finns flertalet Kavat herrskor som uppfyller kraven.

Skorna man älskar att älska

Det är svårt att inte falla helt förälskad i Kavat herrskor, och varför skulle man låta bli? Det är lönsamt för både oss, naturen och de kommande generationerna när vi föredrar märken som kombinerar design, innovativa idéer och omtanke för världen vi lever i. Ragnar Karlsson hette mannen bakom Kavat herrskor. Han började arbeta med skor i 15 års ålder men startade inte sitt eget företag förens många år senare. År 1945 såg företaget solen för första gången och än idag produceras skor med lika stor passion för skor och kvalitet som Ragnar började med.

Med Kavat herrskor håller du dig trendig hela hösten

Idag producerar Kavat herrskor i flera olika material såsom läder, EU Ecolabeld läder, återvunnet material, vattentätt material, wool blend och concious cotton. Det som alla deras material har gemensamt är att de håller en hög kvalitativ standard och gör sig därför utmärkt som tåliga kängor. Många av deras skor kommer i mörka och mysiga höstfärger som uttrycker stil och modemedvetenhet. Deras eleganta design gör dem enkla och nästan obligatoriska att kombinera med höstens modekläder. Självklart produceras också Kavat herrskor för sommaren i form av snygga sandaler av bästa kvalitet.

Vänta inte, beställ dina Kavat herrskor enkelt idag

Ragnar Karlssons passion för skor lever kvar än idag i varje ny kollektion. Vill du unna dig ett par skor som håller år efter år tack vare sin långa hållbarhet och tidlösa design kan du beställa hem dina nya Kavat herrskor enkelt och smidigt från oss på Footway. Vi erbjuder en gratis och snabb leverans för att inte hålla dig på sträckbänken för länge. Inom kort kommer du kunna möta årstiden med dina nya trendiga och sköna Kavat herrskor!

Inlägg om Kavat
L
Linda -
M
Maria -
Visa fler inlägg
Sida 1 av 1

33 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK