Lågklackade sandaletter, Herr

0 träffar

Lågklackade sandaletter - ett bekvämt och stilrent val av skor

Nu är det kanske dags att säga adjö till extremt höga plattåklackar? Lägre klackar, vare sig det handlar om stilett- chunky- eller blockklackar, får sig ett nytt uppsving i sommar. En ny värld av stilar, färger och utföranden öppnar sig där du kan välja och vraka bland härligt mönstrade textiler, moderiktiga färger och klassiska modeller som passar både till vardags som till fest. Lågklackade sandaletter blomstrar som aldrig förr på den internationella modescenen!

Den perfekta skon för en romantisk fritidslook

Den lågklackade sandaletten är på många sätt en kameleont inom skovärlden. Den passar i princip alla stilar och smaker. Och efter deras comeback den här säsongen, har låga klackar aldrig varit mer chict än just nu. De är det perfekta valet till vardags och passar fint med allt från sommarklänningar till jeans och shorts. Särskilt populär har den lågklackade, klassiskt utformade modellen i färger som metallic och vitt blivit, eftersom den smälter lätt in med det mesta i garderoben. Ska du gå på fest är det kanske inte lågklackat du tänker på i första hand men det har faktiskt dykt upp en hel del glammiga modeller under den senaste tiden. Varför inte matcha den lilla svarta med ett par lågklackade Gabor sandaletter i guld eller silver? Letar du istället efter en mer vardaglig stil på skorna finns det en uppsjö av modeller i klassiska färger med smal klack och bredare kilklack att välja bland.

En 4,000 år gammal historia

Några av de äldsta skorna som hittats är sandaler och vilka var vanliga i Egypten för ca 4,000 år sedan. Då tillverkades skorna av palmblad och papyrus. Grekerna gjorde sina istället med videlöv, kvistar eller fibrer. Enligt Herodotos var papyrus-sandaler en del av den religiösa dräkt som de egyptiska prästerna bar. Sandaletter med klack började däremot inte tillverkas förrän under 1800-talet. Idag använder miljontals kvinnor sandaletter i sitt vardagliga liv, både till jobbet som till semestern.

Lågklackade sandaletter på Footway

Footway bjuder på ett brett sortiment av lågklackade sandaletter för alla stilar och smaker. Du hittar allt från stilrena varianter i klassiska nyanser till glammiga modeller i färger som koppar och guld. Rieker, Marc O'Polo och Miss Sixty är några framstående och omtyckta märken när det gäller dessa skor och du kan hitta ytterligare flera märken via Footway! "

Fyndhyllan
Sida 1 av 1

0 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK