Sandaletter, Herr

0 träffar

Sandaletter – garanterad stil och bekvämlighet

Sandaletter kan ha både hög och låg klack och numera har det blivit vanligt med en modern kilklack. Idag tillverkas det en uppsjö av olika modeller som du kan använda både till vardags och fest, vilket gör sandaletter till en allroundsko. Inte minst under sommaren. Materialen varierar, från läder och mocka till härligt mönstrade textiler. Både klassisk design och trendiga snitt är vanligt förekommande. Här kan du hitta någonting för alla tillfällen, stilar och smak.

En sko för alla outfits

Sandaletten kan sägas vara kameleonten inom skovärlden. Den anpassar sig till i princip varje stil och förstärker helheten vare sig du har på dig en snygg kjol eller ett par sköna jeans. Ska du på fest kan en glammig modell i glittrande guld eller silver passa fint till den lilla svarta. För en mer vardaglig look kan du välja öppna modeller eller ett par utan peeptoe, med hög eller låg klack, kilklack eller smal klack. Ja möjligheterna är oändliga, särskilt när det gäller färgen på skorna. Här hittar du allt från klassiskt brunt och svart till häftigt mönstrade skor med glitter, paljetter, rosetter och fransar. Välj sandaletter utifrån tillfälle och kläder för att kombinera en helhet som märks! Det kommer ofta ut nya modeller och för den som fastnat för sandaletter finns alltid någonting nytt att testa.

Från Cleopatra till Beyoncé

De äldsta skorna man känner till är faktiskt sandaler som användes i Egypten för 9,000 år sedan. Då tillverkades skorna av palmblad, bark och papyrus. Grekerna tillverkade istället sina sandaler av videlöv, kvistar eller fibrer. Sandalerna användes i första hand av skådespelare, ryttare, jägare, och högt uppsatta män. Enligt Herodotos var papyrus-sandaler en del av den nödvändiga och karakteristiska utstyrsel som de egyptiska prästerna bar. Idag använder miljontals kvinnor och män sandaler och sandaletter i sitt vardagliga liv, däribland världskändisar som Kate Moss och Beyoncé som stolt visat upp snygga och trendiga sandaletter framför kamerorna.

Sandaletter på Footway

Footway har det mesta som finns att önska när det gäller sandaletter. Det finns många kända varumärken som tagit fram iögonfallande och trendiga kollektioner. Samtidigt finns de mer funktionella och friluftsinspirerade alternativ som passar bra när helst du vill ha någonting skönt och modernt! Hitta dina nästa favoritsandaletter i vårt sortiment!

Fyndhyllan
Sida 1 av 1

0 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK