Herr, Skor

156 träffar

Ecco herr, om fötterna själva får välja

Ecco är ett märke som är kända för sin komfort, något som genomsyrar både deras herrskor, damskor och barnskor. I Ecco herrskor sortimentet hittar du mängder av sandaler, skor och kängor så att du ska kunna gå bekvämt året runt. Men företaget satsar inte enbart på att utveckla de bästa skorna för dina fötter - utan också för naturen. Ecco ingår i ett forskningsprogram som jobbar på att hitta bättre lösningar för deras garvningar för att miljöpåverkan ska bli så ringa som möjligt.

En vandring från Danmark till hela världen

Från att företaget grundades 1965 har skorna gått en lång resa. Karl Toosby startade i Danmark men efter att ha börjat satsa internationellt på 80-talet finns Ecco herrskor nu att köpa i 88 olika länder. Med naturen och foten i fokus är det ingen förvåning att Ecco herrskor används flitigt världen över. I Ecco herrskor kan man gå både bekvämt året om. I deras sortiment hittar du allt från flip flop och sandaler till gympaskor, kostymskor, kängor och varmare vinterskor. Oavsett vilken tid på året så finns Ecoo herrskor här för dig!

Med Ecco herrskor kan du alltid gå bekvämt

Dina fötter förtjänar det bästa, så varför inte satsa på ett par skor som sätter komfort och design som första prioritering. Med Ecco herrskor vet du att du får det bästa. Letar du efter ett par skor att gå runt i på jobbet? Då erbjuder Ecco herrskor flertals finare och stiligare skor som är perfekt att matcha med jobbkostymen. Eller är det äntligen dags för semester? Med sandaler i olika färger och former kan sommaren spenderas på bekvämaste sätt. Även inför höst och vinter finns det snygga varianter som inte heller tappar fokus på komfort. Matcha dem med en tjock jacka, handskar, mössa och en snygg halsduk och vintern blir som en dans på rosor!

Satsa på Ecco herrskor redan idag

När man har hittat skor som kombinerar komfort och design på ett sätt som bara Ecco herrskor gör, varför vänta? Beställer du dina Ecco herrskor hos oss på Footway ser vi till att du får hem dem så snart det bara går. Vi vill inte hålla dig från ett par Ecco herrskor så vi bjuder på både gratis frakt och retur. Beställ ett par för varje årstid och försäkra dig om att gå tryggt och bekvämt hela året om. Med en fantastisk kvalitet kan du förlita dig på att du alltid har ett par bekväma skor nära till hands.

FÅ KVAR
NYHET
NYHET
Soft 7 Black
FÅ KVAR
NYHET
Irving Navy
FÅ KVAR
Sida 1 av 3

156 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK