Herr, Skor

61 träffar

Ugg herr - för att dina fötter förtjänar det bästa

Vad kan inte vara bättre än att sicka ner fötterna i ett var ulliga och varma Ugg herrskor när vintern knackar på dörren. Med Ugg herrskor på fötterna känns det som att gå i innetofflor fast utomhus. Tack vare detta får du med dig ut den där bekväma känslan av värmande och mjuka tofflor och då känns vintern inte längre lika jobbig. Så gör både dig, dina fötter och ditt humör en tjänst - beställ ett par underbara Ugg herrskor inför nästa vinter!

Sköna skor året om

1978 startade det företag som kom till att göra de skönaste skorna för fötterna. Amerikanen Bryan Smith kombinerade sina skor med klassisk Ugg Boot design från Australien och i början av 2000-talet började märket att ses som en riktig modetrend. Nu gör Ugg skor för både män, kvinnor och barn. Även om den som vi ser som den klassiska Ugg herrskon är gjord för vinter så erbjuder Ugg faktiskt även skor för varje säsong. Här finns sandaler, tunna skor och kängor för alla män som vill gå skönt och bekvämt.

Ugg herrskor av olika material

Ugg producerar herrskor för olika säsonger, tillfällen och stilval men också i olika material. För sommaren har de tunna och lätta skor av tyg som känns sköna att bära. Ett material som tyg under sommaren passar bra och blir inte för varma. De är också snygga att kombinera med short, t-shirt och ett par snygga solglasögon. De har snygga och höstlika läderskor till de kallare säsongerna som går utmärkt med en tjock jacka och en stor varm halsduk. Deras klassiska Ugg boots är av det sköna och trevliga materialet mocka och är fylld med fodring för extra komfort. Dessa kan kombineras kreativt med dina vinterkläder.

Dina nya Ugg herrskor finns hos oss på Footway

Är du ute efter ett par nya Ugg herrskor behöver du inte leta längre. Här på Footway erbjuder vi ett blandat och snyggt utbud av diverse Ugg herrskor som kommer göra både dig och dina fötter nöjda. Med en lättnavigerad hemsida och snabb leverans vill vi göra ditt handlande hos oss så enkelt, snabbt och smidigt som möjligt. Vårt mål är att du ska ha en trevlig köpupplevelse hos oss och erbjuder därför både gratis frakt och retur. Det ska inte vara svårare än såhär att förbereda sig med Ugg herrskor inför kommande säsong!

Kas Blk
REA
Milord
FÅ KVAR
RF1 LE
FÅ KVAR
Route 3
FÅ KVAR
Kas Navy
REA
Spar Black
FÅ KVAR
Belmont
FÅ KVAR
Sida 1 av 2

61 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK