Sandaler & Tofflor, Herr

735 träffar

Luftiga sandaler och tofflor för herrar

Det finns många tillfällen i livet då det passar perfekt att använda sig av sandaler eller tofflor. Vi har samlat ihop ett sortiment med tofflor och sandaler för herr som passar alla möjliga tillfällen, från solsemestern till den vanliga vardagen. När du söker ett par bekväma, rymliga och framför allt luftiga skor så är sandaler och tofflor precis det du behöver.

Luftiga sandaler för varma dagar

Ibland är vanliga skor inte tillräckligt ventilerade för vädret, speciellt när det börjar bli riktigt varmt. Då kan det istället passa med ett par sandaler för herrar. Använd med fördel dina sandaler under semestern eller när du åker till stranden. De herrsandaler du hittar hos oss kommer från välkända företag som Ecco, Rieker, Crocs och många fler. Du hittar skor som är tillverkade av alla möjliga material, från gummi, tyg, läder till mjukt och skönt fårull.

Tofflor som är bra för kroppen

Vi erbjuder sandaler och tofflor som även går att använda inomhus. Om du står länge, går ofta och på olika sätt är rörlig och aktiv i arbetet så kan det vara aktuellt att investera i ett par ergonomiska herrtofflor. Genom oss kan du klicka hem ett par ergonomiska tofflor från klassiska varumärken som Scholl och Birkenstock. Dessa företag har under många år utvecklat tofflor som hjälper till att avlasta ryggen på ett effektivt sätt, vilket bland annat leder till minskad stelhet. Dessutom så håller du dina fötter och sockar rena och fräscha med ett par funktionella och snygga tofflor.

När du vill ha herrtofflor som är riktigt varma och sköna

Det är inte ovanligt att man kommer hem efter en lång arbetsdag med ömma fötter, oavsett om du har använt dina praktiska tofflor eller inte. Många arbetar med vanliga skor hela dagen lång och det är först när de kommer hem som fötterna äntligen får andas ut lite. Nu kan du verkligen skämma bort dina fötter med hjälp av ett par bekväma herrtofflor som är gjorda av ull eller något annat mjukt material. Vi erbjuder tofflor från företag som Shepherd, Ulle, Axelda och Sorel som är tillverkade med komfort i fokus. Du märker genast hur sköna de är att ha på sig och eftersom material som fårull dessutom andas och är antibakteriellt så klarar dessa tofflor av både svett och odörer. Perfekta att använda som present, både till andra och till dig själv.

3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Prague Stone
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Jump Navy
3 FÖR 2
Isak Black
3 FÖR 2
Bistro Black
3 FÖR 2
Jon Navy
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
London Black
3 FÖR 2
Anton
3 FÖR 2
22099-25 Nut
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Sida 1 av 13

735 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK