Höga sneakers, Herr

324 träffar

Höga sneakers – för vardag och fest

Sneakers är en modern klassiker, och de har under åren uppdaterats från vanliga sneakers med en dold klack eller med en design som gör att de går högre upp på benet. Höga sneakers kan användas både till vardags och med en fin klänning. Ett par snygga höga sneakers kan lyfta vilken outfit som helst och kan användas större delen av året, eftersom de är något varmare än vanliga sneakers. De tillverkas ofta i tunt, lätt läder - men även i textil. Du kan också hitta sneakers med en dold klack, så kallade wedge-sneakers, som gör att du ser längre ut utan att du behöver gå i obekväma klackar.

Höga sneakers i alla väder

Höga sneakers är inte bara bekväma, de kan också bäras till i stort sett alla kläder. Ett par fräscha vita sneakers kan bäras till ett par blåa jeans, eller en kjol. Om du vill använda dina sneakers på hösten, eller i regnigt väder, bör du köpa ett par i läder - eller i ett annat material som avstöter fukt. Höga sneakers med klack är lätta att kombinera med de flesta kläder, däribland kjolar och klänningar, men du kan också kombinera ett par mörka sneakers med dina arbetskläder.

En ny version

Sneakers tillverkades först för att användas för sport och liknande aktiviteter, och sulan är oftast av gummi så att den är flexibel nog för sport. Med höga sneakers är det oftast detsamma, även om det också finns versioner med en traditionell klack. Höga sneakers med dold klack gjordes populära av Isabel Marant för några år sedan och efter att hennes design blev populär började de dyka upp överallt. Numera är de en ny klassiker, och de flesta märken tillverkar en version av höga sneakers. Bland annat kan du hitta höga sneakers av märkena Bianco, Vagabond och flera andra.

Höga sneakers online på Footway

Footway har flera olika typer av höga sneakers, allt från skor som passar sig till vardags men också skor som du kan ha på dig med en klänning eller ett par jeans. Footway har över 100 typer av höga sneakers, som till exempel av märkena Guess och Esprit. Du kan leta efter olika färger eller varumärken, om du vet vad du är ute efter och vill hitta det fort. Deras sortiment är modernt och uppdateras ständigt - så om du är ute efter höga sneakers kan du lätt hitta det du letar efter.

Sida 1 av 6

324 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK