Sneakerskänga, Herr

4 träffar

Sneakerskängor – ett nytt modefenomen

Sneakerskängorna är på väg att köra över de traditionella stövlarna. Anledningen till detta är att utseendet på sneakerskängor är mer modernt och mångsidigt vilket tillför en ny fräsch look till din garderob. Men det finns också en del praktiska skäl till att sneakerskängan blivit en ny, starkt glittrande stjärna på modehimlen. På grund av materialet är den betydligt lättare än den traditionella läderstöveln, samtidigt som funktionaliteten knappast är sämre. Det är dessutom en sko som passar vid de flesta tillfällen du upplever.

En känga som passar de flesta stilar

Med tanke på att det numera har blivit väldigt populärt med avsmalnade byxor och leggings passar sneakerskängan särskilt bra till denna typ av kläder då den är nättare än en klassisk stövel. Killar i synnerhet verkar leda den nya sneakerboot-rörelsen men det finns även en hel del att hämta också för tjejer när det gäller sneakerskängor. Du hittar allt från kängor med högt och lågt skaft till kängor med eller utan snörning. Sortimentet bjuder generöst på en uppsjö färger, mönster och material. Matcha ett par snygga sneakerskängor med en tajt jeansbyxa för en cool fritidslook. Eller varför inte kombinera ett par låga modeller med en kort klänning för en vacker bohemian chic look?

En coolare variant av den klassiska gymnastikskon

Alla äger ett par gymnastikskor men vad gör man när det regnar och är kallt ute? Då funkar det knappast med att dra på de vanliga sportkängorna, och det är just här som sneakerskängan kommer in i bilden. Vissa beskriver denna hybrid som en lat inställning till design. Varför inte bara skapa en verklig boot? Andra tycker att sneakerkängan helt enkelt inte är tillräckligt snygg eller estetisk. Men bland annat Nike har bevisat motsatsen genom att ge sneakerkängan en helt egen plats i sina senaste kollektioner. Andra märken som Converse, Vans, Creative Recreation och New Balance har skapat sina egna varianter under de senaste säsongerna. Numera är de flesta överens om att det här är en trend som har kommit för att stanna. Kunderna älskar sina gymnastikskor, och de älskar också sina stövlar. Varför inte kombinera det bästa av båda?

Sneakerskängor på Footway

Hos Footway hittar du en stor variation av olika sneakerskängor som finner sin plats i varje givet tillfälle. Hundratals modeller från Hummel, Viking Tommy Hilfiger och G-Star Raw har bidragit till att etablera trenden som blivit ett faktum!

Sida 1 av 1

4 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK