Ten Points Herrskor Online

11 träffar

Ten Points herr kammar hem alla poäng

När man tittar igenom Ten Points herrskor är det inte svårförståeligt att de får så många poäng. Det svenska företaget har en stor passion för skor och lägger mycket vikt vid kvalitet när de producerar sina modeller. Har du själv gått i ett par Ten Points herrskor vet du precis vad vi pratar om. Bland våra Ten Points herrskor hittar du både sandaler, skor och kängor som är en fröjd för både fötterna och ögonen!

Ten Points – svenskägd tiopoängare!

Ten Points är ett svenskägt företag som satsar på modern, svensk design och komfort. De håller naturliga och höstliga utseenden som idag älskas även utanför Sveriges gränser. Företaget säljer idag skor i hela Norden och även länder utanför. Det är inte svårt att förstå varför skorna börjar röra sig ut på världsmarknaden; varje sko kommer med en unik personlighet som år efter år välkomnas med öppna armar av säsongsmodet. Här hittar du både sandaler och kängor i läder som passar män i alla åldrar och med olika modereferenser.

Hur du rår om dina Ten Points herrskor

De flesta av Ten Points herrskor är gjort av vackert läder. Detta är ett material som behöver underhållning för att fortsätta se snyggt och levande ut för att skorna inte ska behöva slängas tidigare än nödvändigt. Ett par skor som Ten Points herrskor vill man såklart ska leva så länge det bara går så därför bjuder vi på några användbara tips:- Börja med att putsa skorna med en skokräm som ger materialet näring.
- Impregnera läderskorna för att skapa en skyddande yta.
- Rengör dina skor vid behov med en skoborste.

Se fram emot ett par nya Ten Points herrskor

Du ska inte behöva vänta länge för att få dra på dig ett par nya Ten Points herrskor. Välj vilken sko som passar alla dina behov och önskningar i vårt stora sortiment av Ten Points herrskor. När du väl lagt din beställning enkelt och smidigt hos oss på Footway kan du se fram emot dina nya skor inom kort. Vi satsar alltid på att leverera så snabbt som möjligt för att du ska få dina skor inom ett par arbetsdagar. Med fri frakt och retur gör vi det enkelt för dig att handla online oss. Innan du vet ordet av har du också ett par Ten Points herrsko i din skohylla!

Inlägg om Ten Points
J
Jonna -
C
CB -
Visa fler inlägg
Sida 1 av 1

11 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×