Viking Herrskor Online

39 träffar

Välj Viking herr för högpresterande skor

En riktig viking kan man lita på! Skoföretaget tillverkar inget annat än skor av hög kvalitet, lång hållbarhet och av tåligt material. Viking har tillverkat kvalitativt gummi i ungefär 100 år och erbjuder idag ett stort sortiment av gummistövlar i snygga färger och former. Men en så lång erfarenhet av gummi kan man inte annat än att säga att de vet vad de sysslar med! Men företaget har också utvecklats och bland Viking herrskor kan du nu också hitta gympaskor och kängor av samma höga kvalitet.

Vädertåliga skor från Norge

År 1920 grundades Viking som en gummifabrik i Norge. Företaget gjorde stor succé och år 1943 så var detta ett av de företag i Norge som hade flest anställda. Resan var långt ifrån över, idag producerar Viking vädertåliga skor i flera olika material och säljer internationellt. Men fortfarande med kvalitet i fokus har de lagt till läder och Goretex för att skapa gympaskor och kängor som tå att användas. Goretex är ett bra material för utomhusbruk då det både är vattenavvisande och luftgenomsläppligt. Viking herrskor funkar därför bra oavsett väder.

En skyddande och stilig look med Viking herrskor

Med Viking herrskor får du en perfekt kombination av modemedvetna skor som skyddar mot tuffa väderlekar och tål tuffa miljöer. Med denna underbara balans får du en multifunktionell sko som du kan bära ofta och länge. Gummistövlarna kommer i klassiska och snygga utföranden som är enkla att kombinera med alla stilar och kläder. Deras tuffa kängor och sneakers varierar i mörka och höstlika färger som enkelt kan matchas med din personliga stil utan att skäras. Men föredrar du att skapa kontrast genom en sko som sticker ut så hittar du också färgglada modeller bland Viking herrskor.

Viking herrskor här på Footway

Vi är stolta över att kunna erbjuda dig skor som ser snygga på fötterna ut och som är idealiska att ha på fötterna när det är blött och kallt ute. Med Viking herrskor kan du se fram emot äventyr i naturen eller på landet utan att behöva tänka på fötterna. Men skorna funkar lika väl inne i stan när du föredrar bekväma och tåliga skor. Beställ dina Viking herrskor enkelt och smidigt hos oss och så ser vi till att du får hem dem så snabbt det bara går! Eftersom vi erbjuder både gratis frakt och retur blir det superenkelt att handla online hos oss på Footway.

Inlägg om Viking
M
Maria -
J
Jenny -
Visa fler inlägg
Seilas Olive
FEW LEFT
Seilas Pink
FEW LEFT
Seilas Vinter Navy
FEW LEFT
FEW LEFT
Viking Yr Orange
FEW LEFT
Sida 1 av 1

39 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK