Hugo - Hugo Boss, Skor

54 träffar

Hugo Boss - en riktig klassiker

Varumärket Hugo från Hugo Boss har en urban stil för den mer progressiva bäraren. Med den klassiska stilen som märket är mest känt för, kombinerar man nya former och kreativa designdetaljer. Kollektionerna andas självsäkerhet och stilkänsla, och i kollektionen finns såväl finskor som sneakers. Allt för den rätta looken i en hektisk och modern stadsmiljö.

Hugo Boss är äkta tysk kvalitet

Hugo Boss, märke från Tyskland som tillverkar så kallade premiumkläder och skor, men även accessoarer och dofter. Företaget grundades under året 1924 av Hugo Boss i Metzingen, Tyskland. Företaget grundades mitt i ett brinnande Europa, och under det pågående andra världskriget. På fabriken tillverkades kläder i form av uniformer, avsedda för de tyska soldaterna. Först på 50-talet började företaget att sy de för märket kända kostymerna.

Idag är företaget känt som ett lyxigt märke vars kläder, skor och accessoarer kan hittas i välfyllda butiker över hela världen. Med sina kollektioner för män, kvinnor samt barn har Hugo Boss blivit ett märke de flesta känner igen, och som är förknippat med klass, stil och kvalitet. Hugo Boss finns i 110 länder och ingår i CWF-koncernen tillsammans med välkända märken som Chloé och Burberry.

Högklassisk mode med Hugo skor från Hugo Boss

Märket Hugo Boss har en hel del under sitt märkesbälte, och innefattar bland andra kollektionerna Boss, Boss Orange, och Boss Green. Samtliga kollektioner hittar du hos oss på Footway. Märkena erbjuder klassiska och stilrena skor som förhöjer din modegrad markant. Hugo Boss garanterar att du är välklädd i deras skor, samt att bekvämligheten kommer att vara lika hög som modegraden. Boss tillverkade inte skor förrän 2004, och sedan dess har expansionen varit lavinartad. Med högkvalitativa läderskor och produkter har märket lyckats fylla tomrummet som fanns på marknaden på ett stilrent sätt.Boss Orange tillkom år 1999. Märket innefattar mer avslappnade skor som kan användas till vardags. BOSS Orange ger en yngre och mer avslappnad stil som passar dig som vill vara så stilsäker som möjligt, även under fritiden.Boss Golf har genomgått ett namnbyte och heter numera Boss Green. Med funktionella material och ett modetänk som är synonymt med Boss skapas vardagsskor med en sportig twist. Resultatet är en nutida kollektion med starka färger och genomslagskraftig, personlig stil.

Boss online på Footway

Hos oss på Footway hittar du flera hundratals olika skomodeller från Hugo Boss. Skor till vardag eller mer högtidliga tillfällen finner du i vårt breda sortiment. När du handlar dina Hugo Boss skor online är du garanterad en snabb leverans så att du kan ta dig ut i dina nya Hugo Boss skor så snabbt som möjligt! Givetvis med fri frakt och fria returer.

Inlägg om Hugo - Hugo Boss
M
Mikolaj -
K
kicki -
Visa fler inlägg
Sida 1 av 1

54 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK